Star Wars-tema virker ikke i Facebook Messenger (opdatering)

OPDATERING (22. februar) – Facebook fjerner Star Wars-temaet fra Messenger

Fungerer Star Wars-temaet ikke eller vises ikke i din Messenger-app? Nå, du er ikke alene. Desværre har Facebook fjernet det uber-coole Star Wars-tema fra både Messenger til iPhone og Android.

Hvis du brugte det i en samtale, vil du nu se nedenstående besked.

Star Wars-temaet er ikke længere tilgængeligt. Flere temaer kommer snart. Må kraften være med dig!

Tilsyneladende var det et tema i begrænset oplag, og derfor var dets skæbne uundgåelig. Mangler du det?


I et partnerskab med Disney lancerede Facebook et Star Wars chattema til sin Messenger-app. Den blev lanceret tilbage i december for at fejre lanceringen af ​​Star Wars: The Rise of Skywalker. Star Wars-temaet til Facebook Messenger er inspireret af den mørke side af kraften. Udover et mørkt tema, der er spredt med stjerner, bringer det Star Wars-reaktioner, klistermærker og AR-effekter ind. Dette begrænsede oplagstema er nu tilgængeligt over hele verden og er bestemt et forsøg værd.

Få Star Wars-tema i Messenger

Lad os nu finde ud af, hvordan du kan aktivere Star Wars-temaet i Messenger på iPhone og Android.

  1. Sørg for, at du har den nyeste version af Messenger installeret på din telefon.
  2. Åbn en chat på Messenger, og tryk på kontaktens navn øverst i tråden.
  3. Tryk på indstillingen "Tema" i trådindstillingerne.
  4. Vælg det nye "Star Wars"-tema for at anvende det. Du vil se en "Du indstiller temaet til Star Wars"-meddelelse i samtalen.

Det er værd at bemærke, at temaet anvendes på den specifikke chat og ikke på tværs af hele Messenger-appen. Du skal gennemgå ovenstående trin igen, hvis du ønsker at aktivere den for en anden kontakt.

Desuden finder temaændringerne sted for begge sider, og Messenger giver også modtageren besked, når du skifter tema eller baggrundsfarve.

LÆS OGSÅ: Sådan ser du andre seere på en Facebook-historie

Funktioner i Star Wars Messenger-tema

  • Stjernespredt mørkt tema – Udover at genoplive Star Wars Galaxy, har det til formål at bevare batterilevetiden og er lettere for øjnene om natten.
  • Star Wars-reaktioner – De vises, når du trykker længe på en bestemt besked, mens du chatter.
  • Star Wars-klistermærker – Gør din chat spændende ved at bruge et væld af seje klistermærker inspireret af Star Wars-franchisen. Selvom pakken ikke er aktiveret som standard, og du skal downloade den separat.
  • Augmented Reality (AR)-filtre – AR-effekterne i begrænset udgave er en perfekt måde at opleve Star Wars-arenaen på. Du kan bruge disse effekter, mens du foretager et videoopkald og tager billeder med Messenger-kameraet.

Download Star Wars Stickers Pack

Hvis du ikke kan se Star Wars-klistermærkerne efter at have aktiveret temaet, kan du blot downloade pakken.

For at gøre det, tryk på smiley-ikonet og åbn fanen Stickers. Tryk derefter på + (plus) knappen nederst til højre for at besøge mærkatbutikken. Under fanen Udvalgte skal du kigge efter "Star Wars: The Rise of Skywalker"-klistermærkepakken og trykke på download-knappen ved siden af ​​den. Det er det!

Tags: FacebookMessengerKlistermærkerTemaer