Sådan stopper du genveje i at åbne i iOS 14 på iPhone

I iOS 14 kan iPhone- og iPad-brugere endelig bruge brugerdefinerede app-ikoner ved hjælp af appen Genveje. Der er dog en begrænsning, der kan være virkelig irriterende, hvis du bruger en masse brugerdefinerede smarte ikoner til at gøre din iOS 14-startskærm æstetisk.

Problemet med at bruge genveje er, at appen Genveje åbner hver gang du åbner en app (med et brugerdefineret ikon) i stedet for at tage dig direkte til appen. Selvom appen Genveje vises i et splitsekund, forsinker dette unødvendige trin appens åbningstid og er ikke problemfri. Dette sker hele tiden, uanset om appen kører i baggrunden eller ej. På den anden side, hvis du åbner appen gennem dets originale ikon, åbner den normalt.

Denne irriterende begrænsning forhindrer mange iPhone-brugere i helt at flytte til brugerdefinerede app-ikoner.

Hvordan kan jeg gøre genveje hurtigere i iOS 14?

Selvom der i øjeblikket ikke er nogen måde at ændre dine app-ikoner uden genveje. Ikke desto mindre er der et smart trick, du kan bruge til at forhindre genveje i at åbne i iOS 14, når du bruger brugerdefinerede ikoner. En genvej ved navn "Ikon Themer” gør det muligt at omgå genveje, når du åbner tilpassede app-ikoner i iOS 14.

Bemærk, at det tager lidt længere tid at tilføje et brugerdefineret app-ikon ved hjælp af Icon Themer, men det forhindrer også genvejsappen i at åbne helt.

Uden at vente yderligere, her er, hvordan du kan lave genveje hurtigere i iOS 14.

Sådan åbner du apps uden genveje i iOS 14

  1. Tillad genveje, der ikke er tillid til – Gå til Indstillinger > Genveje og aktiver "Tillad genveje, der ikke er tillid til". Tryk på Tillad, og indtast din adgangskode for at ændre indstillingen.
  2. Installer genvejen "Icon Themer". For at gøre det, rul ned til bunden af ​​genvejssiden og tryk på "Tilføj upålidelig genvej". Tryk på Fortsæt, vælg din App Store-region, og tryk på Udført.
  3. Kør Ikon Themer genvej fra appen Genveje.
  4. Tryk på "Søg i App Store" under Vælg en app. For systemapps som Telefon eller Indstillinger skal du trykke på "Systemapps". Det foreslås at slå Reducer Motion til, når du ændrer stilen på systemapps. For at gøre det skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Bevægelse og aktivere "Reducer bevægelse“.
  5. Indtast en apps navn, hvis brugerdefinerede ikon du vil tilføje. Vælg derefter appen.
  6. Tryk på Ok, når genvejen beder om tilladelse til at få adgang til itunes.apple.com.
  7. Tryk på "Vælg fra fotos" under Vælg et ikon. Eller tryk på "Vælg fra filer", hvis ikonfilen eller billedet er gemt i appen Filer.
  8. Tryk på Ok for at give Icon Themer adgang til dine billeder.
  9. Vælg et relevant billede til dit brugerdefinerede ikon. Tip: Her bruger jeg en gratis ikonpakke fra @SinisterVillain, der inkluderer 36 mørk tilstandsikoner.
  10. Indstil ikonnavnet. Du kan holde det tomt for kun at vise ikonet uden tekstetiket.
  11. Tryk på Ok for at give adgang til Github.
  12. Tryk på Udført for URL-skema.
  13. Tryk på "Opret mine ikoner", og indtast et navn til din opsætning.
  14. Icon Themer vil nu bede dig om at downloade en konfigurationsprofil. Tryk på "Tillad" og tryk på Luk.
  15. Gå til Indstillinger > Profil downloadet. Tryk på Installere knappen øverst til højre.
  16. Indtast din adgangskode, og tryk på Installer igen for at installere profilen.

Det er det! Et brugerdefineret ikon for den valgte app vises nu på din startskærm. Tryk på den, og den starter appen direkte uden at gå til appen Genveje.

For at oprette flere brugerdefinerede ikoner, gå til appen Genveje > Mine genveje og tryk på genvejen "Icon Themer". Vent et par sekunder på, at genvejen kører, da den har over 106 handlinger knyttet til sig. Følg derefter ovenstående metode fra trin #4 for at generere et nyt brugerdefineret app-ikon.

BEMÆRK: Dette vil ikke rette dine eksisterende genvejsikoner. Du skal oprette nye genvejsikoner ved hjælp af ovenstående metode for at få genveje til at gå direkte til appen.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du Widget Smith til at tilføje widgets i iOS 14

Video tutorial

Hvordan fungerer Icon Themer, og er det sikkert at bruge?

Ikon Themer (tilgængelig på RoutineHub) bruger App clips-funktionen introduceret i iOS 14 til at starte apps direkte. Appen genererer en konfigurationsprofil, som du til enhver tid kan fjerne fra Indstillinger > Generelt > Profiler.

Desuden er denne genvej fuldstændig sikker at bruge. Den logger ikke din IP-adresse og forbinder kun til RoutineHub, Apple og GitHub for at fungere. Profilerne tilføjet af genvejen tilføjer kun ikoner til din startskærm. Profilerne vil ikke udløbe eller blive tilbagekaldt, og du kan fjerne dem, når du vil.

Tags: iOS 14iPadiPhoneShortcutsTips