Sådan søger du i StumbleUpon uden værktøjslinjen

Dette indlæg er skrevet af Pratyush, der driver en fantastisk scrapbog @ FULLy-FaLtOo.com

StumbleUpon har altid hjulpet bloggere, nørder og computerentusiaster med at finde nye sider af deres interesse. Søgefunktionen i værktøjslinjen er for kraftfuld, da den fungerer som en social søgemaskine, hvor det ikke er computerne, der gennemgår siderne, men et fællesskab af millioner.

For nylig lavede StumbleUpon nogle store ændringer ved at introducere nogle nye muligheder og oprette en virtuel ny værktøjslinje til at understøtte Google Chrome, Opera, Safari eller andre ikke-kompatible browsere. Søgemuligheden var dog stadig utilgængelig uden en værktøjslinje. Så lad os se, hvordan man søger i StumbleUpon uden en værktøjslinje.

Søg: Tricket er så simpelt som et træk-drop. Bare træk og slip dette Søg efter StumbleUpon link til din bogmærkelinje. Færdig, klik nu på den for at søge, som du altid har gjort i Firefox eller Internet Explorer.

Det anvendte trick er enkelt, det tilføjer din søgeterm (eller det emne, der søges efter) i slutningen af ​​forespørgslen:

//www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=EMNENAVN

Ved at bruge dette trick kan man også oprette kategorierne, som vist i værktøjslinjen.

Nogle eksempler:

//www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=Internet

//www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=computere

Ved at bruge ovenstående trick kan man også lave en komplet StumbleUpon-værktøjslinje til Chrome, Opera, Safari eller bare bruge den til at holde Firefox-bogmærkelinjens plads ren.

For at tilføje andre bogmærker til "Thumbs-Up" eller "Anmeldelser", se dem her.

Tags: Bookmarksnoads