Sådan aktiveres nattilstand på Twitter Web UI

For et stykke tid siden rullede Twitter udNattilstand' funktionalitet til Android- og iOS-platforme, der gør det nemmere at få adgang til Twitter for øjnene om natten eller i mørke. Nattilstanden er en smart og nyttig tilføjelse, da den skifter app-grænsefladen fra hvid til et dybblå farvetema, der ser flot ud og hjælper med at reducere øjenbelastningen om natten, især for superbrugere. Nattilstanden kan nemt aktiveres via en skift i appmenuen, men handlingen kan ikke planlægges lige nu.

Hvis du er en af ​​dem, der hellere bruger skrivebordsgrænsefladen til at rulle gennem din tidslinje, vil du måske have Nattilstand på Twitters webgrænseflade som ikke er officielt tilgængelig endnu. Nå, der er en Chrome-udvidelse tilgængelig 'Twitter Web – Nattilstand', der bringer nattilstanden til Twitter-webappen. Den eneste begrænsning er, at det mørke tema/nattilstand i øjeblikket kun gælder for startsiden eller tidslinjen. Udseendet af meddelelser, DM'er og søgesektioner forbliver det samme. Udvikleren er dog også villig til at anvende nattilstandsændringerne på andre sider, når først han får den første feedback fra brugerne.

Det skal bemærkes, at Nattilstand er aktiveret som standard og man kan skifte til standardtemaet ved at klikke på twitter-ikonet, der vises i Chrome-værktøjslinjen, når man besøger twitter.com. På samme måde kan du skifte tilbage til nattilstand ved at klikke på det samme Twitter-ikon.

Twitter Web – Night Mode-udvidelsen til Google Chrome kan installeres fra Chrome Webshop.

via [OMGChrome]

Tags: BrowserBrowser-udvidelseGoogle ChromeTipsTwitter