Sådan rydder du søgehistorik på Instagram 2019

Ligesom Facebook, Twitter, YouTube og andre webtjenester holder Instagram styr på din søgehistorik. Mens de seneste søgninger giver dig mulighed for at se de konti, hashtags og søgeord, som du søgte på Instagram. På samme tid kan din Instagram-søgehistorik være et privatlivsproblem. Listen kan afsløre, hvilken slags personer, indhold og lokationer du er interesseret i. Desuden foretager vi nogle gange søgninger, som vi finder pinlige senere. Det bedste bud er blot at rydde din søgehistorik og sige farvel til dine gamle søgninger.

LÆS OGSÅ: Sådan fjerner du blokering af nogen på Instagram 2019

Selvom Instagram-brugere nemt kan rydde deres søgehistorik fra selve appen. Muligheden for at rydde søgehistorikken er dog blevet flyttet i den nye version af Instagram til iOS og Android. Tidligere var den tilgængelig lige under menuen Indstillinger. I Instagram 2019 er muligheden for at rydde søgehistorik placeret under fanen "Privatliv og sikkerhed" i bunden. Sådan kan du slette seneste søgninger på Instagram.

Rydning af din søgehistorik på Instagram 2019

  1. Åbn Instagram-appen.
  2. Tryk på dit profilikon nederst til højre.
  3. Tryk på menuen (hamburgerikon) øverst til højre.
  4. Gå til Indstillinger.
  5. Vælg "Privatliv og sikkerhed".
  6. Vælg "Ryd søgehistorik".
  7. Tryk nu på Ryd søgehistorik igen og bekræft dit valg.
  8. Alle søgninger relateret til konti, tags og steder vil blive slettet øjeblikkeligt.

Efter at have slettet din seneste søgehistorik, vil Instagram stadig vise dig kontoforslag baseret på dine tidligere søgninger. Du kan dog slette disse konti individuelt. For at gøre det, gå over til søgevinduet i Instagram-appen og tryk på krydsikonet ud for den respektive konto. Dette fjerner kontoen fra fanen Foreslået. Desværre er der ingen måde at fjerne en specifik nylig søgning på.

Det er værd at bemærke, at du muligvis stadig kan se konti, du har søgt efter, som forslag, selv efter du har renset din søgehistorik.

Tags: InstagramPrivacySikkerhedSociale medier