Sådan signeres Update.zip-filer og APK på Android-enheder [Gratis app]

Hvis du har udviklet en applikation eller en brugerdefineret ROM til Android, skal du først signere .apk- eller .zip-filerne digitalt ved hjælp af en privat nøgle, som identificeres af Android-systemet, før du udfører den. Dette gøres for at sikre, at en bestemt fil ikke er blevet ændret og for at forhindre sikkerhedsbrud. Hvis du nu vil flashe en update.zip- eller APK-fil på Android, som er usigneret, så kan du blot underskrive filen og fortsætte.

For eksempel, hvis du opretter en update.zip pakke i Titanium Backup for at gendanne hele dine Android-telefonapps ved at blinke zip-filen. Så skal du være opmærksom på, at Titanium Backup opretter en *usigneret* update.zip-fil, som ikke kan flashes, før den er signeret.

ZipSigner 2 er en gratis og effektiv app, der overvinder dette problem! I lighed med jarsigner og signapk giver denne app dig mulighed for nemt at signere opdateringszip-filer, .APK- eller JAR-filer direkte på din Android-enhed. Du kan gøre dette ved at bruge et af de 4 indbyggede certifikater, nøglerne inkluderer: medie, platform, delt, testnøgle - eller brug automatisk nøglevalgstilstande.

    

Dette er en fantastisk app og fungerer rigtig godt ifølge brugeranmeldelserne. (Bedømmelse: 4,9)

Download ZipSigner 2

Tags: AndroidAppsMobilsikkerhedTipsTricks