Counter Strike: Global Offensive Kommer i 2012 på pc, Xbox 360 og PS3 [Trailer]

Modangreb af Valve, er det mest populære og bedste first-person shooter online pc-actionspil i verden. CS udgivet for 12 år siden, har solgt over 25 millioner eksemplarer. Hardcore-spillere og CS-fans ville være glade for at vide, at en ny version af Counter Strike-spillet "Global Offensive" er klar til at komme i butikkerne i 2012. Titlen udvikles af Valve i samarbejde med Seattle-baserede Hidden Path Entertainment.

Counter-Strike: Global Offensiv (CS: GO) vil udvide det team-baserede action-gameplay, som det var pioner, da det blev lanceret for 12 år siden. CS: GO byder på nye kort, helt nye billeder, karakterer, våben og leverer opdaterede versioner af det klassiske CS-indhold (de_dust, osv.). Derudover vil den nye version introducere nye gameplay-tilstande, matchmaking, leaderboards og spil på tværs af platforme.

CS GO lover at udvide på Counter-Strike prisvindende gameplay ved at levere det til flere andre populære platforme end blot pc. Udover pc ville spillet også være tilgængeligt på spillekonsoller, Xbox 360 og Play Station 3 (PS3). PC-spillerne ville få en chance for at få fingrene i beta-testen i oktober.

Video – Counter-Strike: Global Offensive Trailer

Dette er ikke Counter-Strike 2, det er mere som en trinvis opdatering. Terrorister kæmper stadig mod Counter-Terrorister i rundebaserede kampe. Du planter stadig bomber på Støv og redder gidsler på Office. Nogle kort, som Dust og Aztec, modtog opdateringer, mens andre, som Dust 2, stort set er uændrede.

Bekræftede kort: Dust, Dust 2, Aztec, Office, Nuke, Italien og Inferno.

Frigøre: CS GO er målrettet til udgivelse i begyndelsen af ​​2012 og vil blive spillet på dette års PAX Prime og Eurogamer Expo.

Tags: Nyheder