Sådan slår du lyden fra eller til for din mikrofon på Google Hangouts og Meet

Mute-knappen (et mikrofonikon med en diagonal linje på tværs) på Google Hangouts til iOS og Android har et mærkeligt udseende. Så når du starter en videochat, ser mikrofonen ud som standard på grund af skråstregsymbolet over den. Faktum er, at mikrofonen er aktiv, og personen i den anden ende kan høre dig. Desuden viser Hangouts ikke en mærkat til at slå lyden fra eller til på skærmen, når du aktiverer eller deaktiverer mikrofonen.

På den anden side viser Hangouts et andet ikon for at skifte mellem mikrofonen og kameraet i dets webgrænseflade.

Manglen på ensartet brugergrænseflade på tværs af forskellige platforme kan gøre Hangouts forvirrende for nye brugere. For at fjerne forvirringen, lad os se, hvordan du kan slå mikrofonen fra og til i et tale- eller videoopkald på Google Hangouts.

Sådan slår du lyden fra eller til for et videoopkald i Hangouts

På iOS og Android

For at slå et opkald fra, tryk på mikrofonknappen nederst til venstre. Mikrofonikonet bliver nu hvidt, hvilket betyder, at mikrofonen er slukket. Modtageren vil nu ikke høre din stemme, før du tænder for mikrofonen igen.

For at slå et opkald til, tryk på mikrofonknappen, mens den er blevet hvid. Ikonet vil nu fremstå gennemsigtigt, hvilket betyder, at mikrofonen er tændt. Den person, du ringer til, vil nu kunne høre din lyd.

Bemærk: Tryk én gang på skærmen, hvis kontrolknapperne ikke er synlige under et videoopkald.

På Hangouts på nettet (hangouts.google.com)

For at slå mikrofonen fra, tryk på mikrofonikonet nederst i vinduet. Mikrofonknappen bliver nu hvid med en diagonal linje henover. Det betyder, at mikrofonen er deaktiveret, og modtageren ikke kan høre dig.

For at slå mikrofonen til, tryk på mikrofonikonet, mens det er hvidt. Ikonet bliver nu gennemsigtigt, hvilket betyder, at mikrofonen er aktiveret. Personen på den anden side kan nu høre din stemme.

LÆS OGSÅ: Sådan slår du lyden fra Facebook-historier til på iPhone

Slå lyden fra og til for dig selv eller andre personer på Google Meet

I lighed med Hangouts er Google Meet en videokonferenceapp, der er velegnet til virksomheder. Det muliggør videomøder i høj kvalitet, hvor en bred gruppe af deltagere kan samles til et virtuelt møde.

Mens du kun kan slå lyden fra for dig selv på Hangouts, giver Meet dig også mulighed for at slå lyden fra for andre personer i et møde. Denne funktion er praktisk, hvis du hører baggrundsstøj og tilfældige stemmer fra andres mikrofon under et videomøde.

I modsætning til Hangouts angiver Google Meet tydeligt, når du tænder eller slukker mikrofonen.

For at slå lyden fra dig selv på Meet, tryk på mikrofonikonet i den øverste halvdel af skærmen. En 'Mikrofon slukket'-meddelelse vises nu, og mikrofonikonet bliver rødt med en streg på tværs.

For at slå dig selv til på Meet, tryk på mikrofonikonet, mens det er blevet rødt. Du vil se en 'Mikrofon til'-meddelelse. Alle deltagerne i mødet kan nu høre dig, medmindre nogen har slukket din mikrofon.

Sådan slår du en deltagers mikrofon fra i Google Meet

  1. Tryk på fanen Personer, og vælg den person, du vil slå lyden fra.
  2. Tryk nu på Mute-knappen.
  3. Tryk på Lydløs for at bekræfte og slå lyden fra for den specifikke person for alle i mødet.
  4. Den person, du har slået lyden fra, får nu en notifikation om, at "XYZ har slukket din mikrofon".

BEMÆRK: Af hensyn til privatlivets fred kan du ikke slå lyden fra for en deltager, selvom du har slået lyden fra for dem i første omgang. Du skal i stedet sende en besked til personen for at slå deres lyd til.

Tags: AppsGoogle HangoutsGoogle MeetTips