Sådan afinstallerer du apps fra startskærmen i Nova Launcher

Der er tusindvis af appstartere tilgængelige i Play Butik til Android-enheder. Nova Launcher er en af ​​dem, der ikke behøver nogen introduktion. Nova er en af ​​de mest populære og pålidelige launchers, som du blindt kan installere på din Android-smartphone. Det pakker tonsvis af tilpasningsmuligheder for at lade brugerne fuldstændigt ændre udseendet og følelsen af ​​deres enhed. Med Nova Launcher får du også gestussupport, nattilstandsfunktion, mulighed for at skjule apps og mere.

Når det er sagt, mangler muligheden for at afinstallere apps direkte fra startskærmen i de seneste versioner af Nova Launcher. Det, du får nu, er muligheden 'Fjern' og 'App info', når du trykker længe på et app-ikon på startskærmen. Desuden vises et krydsikon nu øverst, når du holder og trækker app-ikoner, mens du er på startskærmen. Dette lader dig kun fjerne en apps ikon fra startskærmen, ikke afinstallere det.

I mellemtiden er indstillingen Afinstaller der stadig, når du afinstallerer en app fra appskuffen.

Hvad hvis du blot ønsker at afinstallere apps direkte fra din startskærm, når du bruger Nova Launcher app? Nå, det er stadig muligt, selvom du ikke tror det.

Slet apps direkte fra startskærmen med Nova Launcher

Der er to måder at afinstallere eller slette apps fra startskærmen, når du bruger Nova Launcher.

Metode 1 - Tilføj knappen Afinstaller tilbage

Nova Launcher inkluderer en indstilling, der giver brugerne mulighed for at tilføje den manglende afinstallationsindstilling til kontekstmenuen for apps på startskærmen. Du kan bruge den til at tilpasse elementerne i pop op-menuen til startskærmen såvel som skuffen. For at gøre det,

  1. Gå til Nova Indstillinger.
  2. Tryk på 'Look and feel'.
  3. Tryk på valgmuligheden 'Popup-menu'.
  4. Aktiver nu afkrydsningsfeltet for "Afinstaller" under kolonnen "Hjemskærm". Eventuelt kan du tilføje Play Butik og Genstart til pop op-menuen.
  5. Tryk på Udført.

Det er det. Tryk nu på og hold et ikon på startskærmen, og indstillingen Afinstaller vil være synlig. Tryk på den for at slette appen for evigt fra din telefon.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mørkt tema i Google Discover på Android

Metode 2 – Afinstaller apps ved hjælp af App info

Hvis du ikke vil tilføje afinstallationsknappen, kan du bruge denne metode i stedet.

  1. Tryk længe på en app på din startskærm.
  2. Tryk nu på og hold indstillingen "App info" fra kontekstmenuen.
  3. Der vises nu en pop op for at afinstallere appen. Tryk på Ok for at bekræfte.
  4. Appen bliver nu afinstalleret fra din enhed.

Vi håber, du fandt dette tip nyttigt.

Tags: AndroidAndroid LauncherAppsNova LauncherTipsAfinstaller