Top 10 gratis online virusscannere [Udvalgte]

Hvis din pc er ramt af nogle virus, trojanske heste, spyware osv., så behøver du nu ikke bekymre dig om det. Nedenfor er "Top 10 online virusscannere" som vil scanne din berørte pc for GRATIS uden at skulle installere hele antivirussoftwaren på dit system. Alle disse scannere har maksimal effektivitet for at finde ud af de mest farlige trusler eller infektioner.

Kaspersky online scanner

Kaspersky Online Scanner bruger Microsoft ActiveX-teknologier for at scanne din computer for skadelig kode. Scanneren bruger MS Internet Explorer til at scanne din maskine, mens den er online, og tilbyder de samme exceptionelle detektionshastigheder som andre Kaspersky Labs Produkter.

Trend Micro HouseCall

Trend Micro™ HouseCall er et program til at kontrollere, om din computer er blevet inficeret af vira, spyware eller anden malware. HouseCall udfører yderligere sikkerhedstjek for at identificere og rette sårbarheder for at forhindre geninfektion.

Virustotal

Virustotal er en tjeneste, der analyserer mistænkelige filer og letter den hurtige opdagelse af vira, orme, trojanske heste og alle former for malware, der er opdaget af mange antivirusmotorer.

Symantec sikkerhedstjek

Download og installer Norton Security Scan. Den scanner automatisk din computer hver uge og erstatter behovet for manuelt at scanne ved hjælp af Symantec Security Check. Det er hurtigt, nemt og bedst af det hele, det er gratis!

F-Secure Online Virus Scanner

Brug den til at finde ud af, om din computer er inficeret, og desinficer din computer, hvis det er nødvendigt. Produktet vil automatisk downloade de nødvendige komponenter og virusdefinitionsdatabaser som den er startet.

McAfee FreeScan

McAfee FreeScan hjælper dig med at opdage tusindvis af vira på din computer. Baseret på prisvindende McAfee VirusScan-motor, FreeScan søger efter vira, inklusive de seneste kendte "i naturen" vira, og viser en detaljeret liste over alle inficerede filer.

Panda ActiveScan 2.0

ActiveScan 2.0 er en avanceret online scanner baseret på Collective Intelligence (scanner i skyen) der registrerer malware, som traditionelle sikkerhedsløsninger ikke kan opdage. Scanner, desinficerer og fjerner over 110.000 vira, orme og trojanske heste fra alle systemenheder, harddiske, komprimerede filer og al din e-mail.

BitDefender online scanner

BitDefender Online Scanner er en on-demand virusscanner som inkorporerer de prisvindende scanningsmotorer. Du kan bruge den til at scanne dit systems hukommelse, alle filer og drevs bootsektorer og til automatisk at rense inficerede filer.

CA Antivirus Web Scanner

CA Antivirus Web Scanner er en hurtigt, nemt at bruge antivirusværktøj i stand til at opdage og rense de nyeste vira, trojanske heste og orme fra din webbrowser. Softwaren er gratis og kræver ingen yderligere komponenter.

Ingen VirusTak

NoVirusThanks.org tilbyder en gratis tjeneste, der scanner mistænkelige filer for mulig tilstedeværelse af virus, orme, trojanske heste og enhver anden form for malware ved hjælp af flere Anti-Virus-motorer.

Den viser scanningsrapporten efter test af filen mod 25 uafhængige antivirusmotorer som AVG, Kaspersky Lab, McAfee. For at starte skal du blot uploade den mistænkelige fil til NoVirusThanks.

>> Håber du vil kunne lide det. Venligst snuble, hvis du kan lide dette indlæg.

Tags: noadsSecurity