Giveaway: Vind 3 Premium WordPress-temaer fra ThemeFuse

Hvis du vil have premium WordPress-temaer, er du heldig! Folkene hos ThemeFuse udlodder tre gratis temakuponer til vores læsere. De læsere, der vinder, får hver en voucher, der giver dem mulighed for at vælge en ThemeFuse WordPress-tema og download det gratis. WordPress er en af ​​de bedst kendte blogplatforme, og ThemeFuse er en af ​​de bedste premium-temabutikker, en lille sejr kunne virkelig sætte dit websted på toppen.

Sådan deltager du:

  • Efterlad en kommentar nedenfor, der fortæller os præcis, hvorfor du skal vinde, og hvad du ville gøre med dit gratis tema.
  • Tweet om denne giveaway på twitter. Tweet
  • Du kan også deltage ved at like ThemeFuse Facebook-siden

Bemærk: At lave en kommentar nedenfor er nødvendig for alle ovenstående regler.

Vi offentliggør vinderne her om en uge, så følg med! Vinderne kan frit vælge et af de temaer, der er anført i deres samling, ikke kun dem, der er nævnt nedenfor.

Hvorfor skal du deltage i denne konkurrence? Læs videre!

WordPress er absolut hovednavnet på blogs og websteder lige nu. Uanset om du har brug for en personlig blog eller en virksomhedsside, kan WordPress plus det rigtige tema få dig i gang. Og det er her, ThemeFuse kommer ind i billedet. De er en af ​​de bedste premium-temabutikker til WordPress, med noget for enhver type websted. De tilbyder ikke kun fantastisk design til at tiltrække læsere eller kunder, men også fantastiske værktøjer, der giver dig mulighed for nemt og effektivt at tilpasse dit websted til dine behov.

Nogle af de fantastiske temaer fra ThemeFuse er vist nedenfor, besøg deres galleri for at se flere WordPress-skabeloner, som du kan vinde.

Conexus – Responsivt WordPress-tema

Dette WordPress-tema er fleksibelt og kan bruges til enhver form for virksomhed eller butik, uanset om du går efter en formel, virksomhedsfølelse eller til en afslappet, kreativ butik.

Livsstil – Magasin WordPress-tema

Et WordPress-tema specielt lavet til et onlinemagasin. Det fungerer også godt til nyhedsbreve og modeblogs!

VideoGrid – Video WordPress-tema

Videoer har brug for deres eget udstillingsvindue, og det er her i dette smukt designede WordPress-tema.

PhotoArtist – Foto WordPress-tema

Enhver fotograf har brug for en portfolio. Skab din egen omkring dette omhyggeligt udformede WordPress-tema.

Beatheaven – Musik WordPress-tema

Et responsivt WordPress-musiktema til kunstnere eller eventplanlæggere, der ønsker at skille sig ud foran konkurrenterne.

Med alle disse fantastiske temaer og mere er det let at se, hvorfor det er mere end det værd at gribe chancen for et gratis WordPress-tema fra ThemeFuse. Så giv din indtastning nu! 🙂

Opdatering: De 3 heldige vindere er Ajay, vhick og Chamath. *Giveaway lukket*

Tags: BloggingGiveawayThemesWordPress