Hvordan aktiverer man afkrydsningsfelter i Windows 7 og Vista for at vælge filer og mapper?

Windows 7 og Vista har en skjult, men nyttig funktion, som jeg tror, ​​de fleste af jer ikke er klar over. Denne seje funktion giver mulighed for kun at markere og vælge bestemte filer og mapper. Dette kan gøres ved hjælp af en afkrydsningsfelt, som du har set i Gmail.

Disse afkrydsningsfelter er kun synlige, når man holder museklik over et element. Du skal blot markere afkrydsningsfeltet, der vises før en fil eller mappe, for at vælge disse elementer.

Dette er virkelig nyttigt for en nybegynder, der ikke kender tricket med at beholde 'Ctrl' tast nede og vælge de nødvendige komponenter med musen. Det er også nyttigt, da det valgte afkrydsningsfelt ikke forsvinder i modsætning til i Ctrl-tricket.

For at aktivere funktionen afkrydsningsfelter, bare gå til Organiser > Mappe- og søgeindstillinger > fanen Vis. Marker derefter indstillingen "Brug afkrydsningsfelter til at vælge elementer", og vælg OK.

Det er det. Du vil nu se afkrydsningsfelter foran filer, mapper og drev. Nu kan du klippe, kopiere eller slette et nej. udvalgte varer på samme tid.

Delt via [ JKwebtalks ]

Tags: Windows Vista