Start8 af Stardock – Tilføjer Back Start Menu til Windows 8

I modsætning til Windows 7 og andre Windows-operativsystemer savner Windows 8 Consumer Preview den væsentligt brugte Start-menuknap (placeret i nederste venstre hjørne). Selvom det var tilgængeligt i den indledende Windows 8 Developer Preview, men Microsoft besluttede på en eller anden måde at fjerne det fra Windows 8 Beta. Dette er noget af en nederdel for flertallet af Windows 8 CP-brugere, der ofte bruger startmenuen på Windows. Heldigvis Stardock – skaberne af populære Windows-tilpasningsprogrammer som Objekt Desktop har udgivet 'Start8', et program til at bevare Windows 7/Vista som Start Orb i Windows 8.

Start 8 er en gratis program, specielt designet til Windows 8 Consumer Preview for at bringe den traditionelle 'Start Menu' funktionalitet tilbage til Windows 8. Når du klikker på Start-knappen, viser den dog ikke den klassiske startmenu, men en imponerende Metro-lignende cool grænseflade, der muliggør hurtig adgang til installerede applikationer og søgefunktion.

Desuden tilføjer det Kør og Luk-indstilling til kontekstmenuen, let tilgængelig ved at højreklikke på Start-knappen. Andre muligheder inkluderer: "Vælg et brugerdefineret startknapbillede" og "Vis fuldskærms Metro Startmenu" for helt at vise Metro Start-skærmen.

I øjeblikket i betaversion understøtter Start8 både 32-bit og 64-bit versioner af Windows 8 CP.

Download Start8 

Billedkredit: Softpedia

Tags: BetaWindows 8