Sådan fjerner du reaktioner fra en Facebook-historie

Ud over nyhedsfeed og Messenger er reaktioner tilgængelige på Facebook-historier. Reaktioner på Facebook giver en hurtig måde at udtrykke dine følelser for et bestemt opslag, en besked eller en historie. Ved at reagere med en relevant emoji på en historie, kan man dele sine følelser uden at svare med en besked.

Når det er sagt, er der tidspunkter, hvor du ved et uheld reagerer på en Facebook-historie. Dette sker ofte, når reaktioner på historier vises nederst på skærmen, og et hurtigt tryk starter dem. Heldigvis er det muligt at fjerne en reaktion på Messenger.

For dem, der ikke er klar over det, kan du også slette reaktioner på Facebook-historier. Muligheden er praktisk, når du reagerer med en upassende emoji eller simpelthen ikke havde til hensigt at reagere på en historie. Desuden skal du i modsætning til Messenger først fjerne eventuelle eksisterende reaktioner på en historie, hvis du vil erstatte dem med en anden emoji. Sådan kan du gøre det.

Sådan sletter du reaktion på Facebook-historie

  1. Åbn Facebook-appen.
  2. Naviger til den særlige historie, hvor du vil fjerne reaktionen.
  3. Tryk på knappen "Sendt" (vist ved siden af ​​den sendte emoji) nederst til venstre.
  4. Alle reaktioner på en bestemt historie vises. Tip: Du kan reagere flere gange med flere emojis på en enkelt historie.
  5. For at slette eller fortryde en eller flere reaktioner skal du trykke på "Fortryd" på iPhone eller "Fjern" på Android.

Det er det. Reaktionen vil øjeblikkeligt blive fjernet for dig såvel som for den person, der postede historien. Bare sørg for at fortryde dit valg, før modtageren ser din reaktion.

RELATEREDE: Sådan slår du lyden fra for historie på Facebook-appen

Fjern reaktion på en Messenger-historie

Selvom man kan reagere på historier ved hjælp af både Facebook og Messenger app. Men Messenger mangler evnen til at fjerne en reaktion, og derfor skal du bruge Facebook-appen til at udføre denne handling.

LÆS OGSÅ: Ny hjertereaktion i Messenger

Tags: EmojiFacebookFacebook StoriesMessenger