Sådan sletter du flere kontakter på én gang på iPhone 11 og 11 Pro

Mens iOS har udviklet sig meget i de sidste par år, har Apple ikke foretaget nogen mærkbar ændring af appen Kontakter. Selvom appen har en god grænseflade, mangler den stadig nogle grundlæggende, men nyttige funktioner. For eksempel tillader appen Kontakter ikke brugere at slette flere kontakter på iPhone 11. Desuden er sletning af individuelle kontakter på iPhone heller ikke en hurtig affære. Desuden mangler kontakter i iOS 13 muligheden for at finde og flette duplikerede kontakter på iPhone 11.

Måske, hvis du vil forårsrense din rodede kontaktliste på iPhone, skal du gøre det med det samme. Ved at gøre det kan du fjerne det unødvendige rod og slippe af med forældede kontakter, telefonnumre og e-mails. Dette er en fantastisk måde at organisere din kontaktliste og rydde op i kontakter, du ikke længere har brug for.

Contacts Wallet – Et godt alternativ til iOS Contacts-appen

For at gøre den nævnte opgave lettere, er der tredjeparts apps tilgængelige i App Store. Contacts Wallet er en sådan ny app, der giver dig mulighed for at slette flere kontakter på samme tid fra din iPhone. Appen har en ren og brugervenlig brugergrænseflade, så du kan slette kontakter på iPhone på den hurtigste måde.

De, der bekymrer sig om privatlivets fred, bør ikke bekymre sig, da appen ikke indsamler nogen af ​​dine kontaktdata, og al behandlingen foregår lokalt på selve enheden.

Lad os nu se, hvordan du kan masseslette kontakter på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

Sådan sletter du hurtigt flere kontakter på iPhone 11

  1. Installer Contacts Wallet (freemium-app) på din iPhone fra App Store.
  2. Åbn appen Contacts Wallet, og giv appen adgang til dine kontakter, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på 'Alle kontakter' fra skærmen Grupper.
  4. Rul gennem din kontaktliste, og vælg specifikke kontakter, som du vil slette. For at vælge skal du blot trykke på det cirkulære ikon til venstre for den pågældende kontakt. Appen viser også det samlede antal valgte kontakter.
  5. Tryk på knappen 'Handling'.
  6. Tryk på knappen 'Slet valgt'. Tryk derefter på Slet for at bekræfte dit valg.

Det er det. Alle de valgte kontakter slettes permanent fra din iPhone. Du kan bekræfte det samme ved at gå til den oprindelige Kontakter-app.

BEMÆRK: Hvis dine iPhone-kontakter er synkroniseret med din iCloud- eller Gmail-konto, slettes de valgte kontakter også automatisk fra alle andre enheder, inklusive iPad og Mac.

Sådan sletter du alle kontakter på iPhone 11

Udover muligheden for at fjerne flere kontakter, lader Contacts Wallet dig vælge og slette alle kontakter på én gang fra din iPhone med et enkelt tryk.

For at slette alle kontakter på iPhone 11,

  1. Start Contacts Wallet og tryk på 'Alle kontakter'.
  2. Tryk på "Vælg alle" nederst til højre for at vælge alle kontakter.
  3. Valgfri: Fravælg de vigtige og foretrukne kontakter, som du vil beholde intakte.
  4. Tryk på knappen Handling.
  5. Tryk derefter på 'Slet valgte' og tryk på Slet for at bekræfte.

Slet individuelle kontakter hurtigt på din iPhone

I modsætning til appen Kontakter på iPhone er det meget nemmere og hurtigere at slette enkelte kontakter ved at bruge appen Contacts Wallet. Der er to måder, du kan bruge til at fjerne de individuelle telefon- eller e-mail-kontakter på iPhone 11.

Metode 1 – Brug af strygebevægelse

Gå til 'Alle kontakter'-listen i Contact Wallet. Rul og find den kontakt, du gerne vil slette permanent. Stryg den respektive kontaktfane til venstre side, og tryk derefter på beholderikonet i rød farve. Kontakten vil derefter blive fjernet uden bekræftelse.

Metode 2 – Brug af Haptic Touch

Naviger til 'Alle kontakter'. Tryk og hold på en kontakt, du skal slette. Tryk på 'Slet valgte' fra kontekstmenuen. Tryk derefter på Slet-knappen igen for at bekræfte din handling.

Tip: Filtrer kontakter efter e-mail og telefonnummer på iPhone

Jeg bruger Gmail som standardkonto for kontakter, og derfor er min kontaktliste fyldt med en masse e-mailadresser. Med Contacts Wallet kan du sortere kontakter via telefon for at adskille dem med e-mail, men uden et telefonnummer. Dette gør det nemmere at vælge og slette kontakter med kun e-mailadresse.

Gå til for at sortere kontakter Alle kontakter og tryk på Filter-indstillingen øverst til højre. Tryk derefter på Telefon.

P.S. Et premium-abonnement på Contacts Wallet er også tilgængeligt, der giver mulighed for at finde dublerede kontakter, kontakter med manglende data og sortere kontakter via telefon, e-mail og firma.

Tags: AppsKontaktsiCloudiOS 13iPhoneiPhone 11Tips