Brug din Android-telefon som en trådløs mus eller et tastatur

Har du nogensinde været i en situation, hvor din computermus eller tastatur pludselig holdt op med at fungere, hvilket efterlod dig handicappet midt i noget vigtigt arbejde? Det er måske ikke muligt at reparere eller få en ny perifer enhed i det øjeblik. Det er, når vores tip nedenfor er virkelig praktisk for Android-telefon- eller tabletbrugere. Selvom man kan bruge det indbyggede virtuelle tastatur i Windows midlertidigt, men der er ikke noget sådant alternativ til en mus. Heldigvis tilbyder en Android-app en hurtig og effektiv løsning på dette problem!

WiFi mus er en gratis og fantastisk app til Android, der forvandler din telefon til en trådløs mus, tastatur og pegefelt. Appen med en enkel og brugervenlig grænseflade giver dig mulighed for ubesværet at styre din pc, MAC eller HTPC over et fælles Wi-Fi-netværk. WiFi Mouse gratis version understøtter tale-til-tekst samt et par pegefeltbevægelser med flere fingre, hvilket gør din touchscreen Android-enhed (især tablet) til det bedste alternativ til en mus. Ved at konvertere din telefon eller fane til en trådløs mus og et tastatur, kan du nemt styre din pc på lang afstand. Til indtastning skal du bruge standardtastaturet på din Android-telefon sammen med nogle af genvejstaster.

   

Ydermere giver WiFi Mouse også mulighed for at justere musens følsomhed og scrolle følsomhed gennem app indstillingsmenuen.

Funktioner:

* Bevægelse af musemarkør

* venstre og højre klik støtte

* Rul i midten af ​​musen

* Fjerntastatur input

* Mus og tastatur fuld skærm

* Auto-tilslut ved applikationsstart

* Kompatibel med XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Mac OS X

Gestik (dem, der understøttes i gratis version):

* Tryk for at klikke

* Tryk med to fingre for at højreklikke

* Rulle med to fingre

Sådan konfigurerer du WiFi-mus –

1. Download og installer 'Mouse Server' på dit system. (Windows / OS X)

2. Installer 'WiFi Mouse' (gratis version) på din Android-enhed. [Link: Google Play]

3. Kør museserveren på pc'en (Kør som administrator). Kør WiFi-muse-appen på din Android, og klik på 'Automatisk forbindelse'. Sørg for, at både pc og Android-enhed er i det samme Wi-Fi-netværk for at etablere forbindelsen.

Nu vil du være i stand til at styre PC/MAC trådløst fra din Android-enhed. 🙂

Se også: Gør din Android-telefon til en trådløs højttaler

Tags: AndroidKeyboardMac