Sådan tager du skærmbilleder på iPhone X uden Hjem-knap

For nylig lancerede Apple den nye iPhone X, der har et helt nyt design og er væsentligt anderledes i funktionalitet sammenlignet med ældre iPhones. For at gøre plads til en skærm på hele skærmen, har Apple simpelthen udryddet Hjem-knappen og derved erstattet TouchID med FaceID. Brugere kan navigere på iPhone X ved hjælp af intuitive bevægelser, der gør det nemmere at udføre bestemte opgaver.

Med hjem-knappen væk, spekulerer de fleste brugere på, hvordan man tager et skærmbillede på iPhone X. Traditionelt kunne man tage skærmbilleder på enhver iOS-enhed, forvente iPhone X ved at bruge kombinationen af ​​hjem-knappen og tænd/sluk-knappen. Lad os se, hvordan du kan gøre det på iPhone X uden startknappen.

Tager skærmbilleder på iPhone X i iOS 11

For at tage et skærmbillede på Apple iPhone X skal du blot trykke på Side knap(placeret på højre side) + Lydstyrke op på samme tid. iPhone-skærmen vil blinke hvidt, og du vil høre en kliklyd, der indikerer, at skærmbilledet er taget. Efter at have taget skærmbilledet, vil en forhåndsvisning blive vist i nederste venstre kant. Du kan eventuelt se skærmbilledet fra forhåndsvisningen og redigere det med opmærkningsværktøjer, dele det eller slette det. Du kan se skærmbilledet ved at gå til albummet Skærmbilleder i appen Fotos.

De, der undrer sig over, hvordan skærmbillederne håndterer hakket eller udskæringen øverst på iPhone X, bør vide, at skærmbilleder taget på iPhone X ignorerer eksistensen af ​​hakket, som rapporteret af en iOS-udvikler Guilherme Rambo. Derfor vil skærmbillederne taget fra iPhone X-simulatoren vise et hak, men der er hverken en udskæring eller afrundede hjørner på skærmbilleder taget på en rigtig enhed. En passende mængde blank plads erstatter tilsyneladende den udskårne del, som kan se lidt mærkelig ud.

Skærmbilleder taget på iPhone X ignorerer eksistensen af ​​hakket pic.twitter.com/UL2Io4yyas

— Guilherme Rambo (@_inside) 12. september 2017

Tager skærmbilleder på iPhone X ved hjælp af Assistive Touch

Brugere, der ikke foretrækker at bruge side- og lydstyrkeknappen, kan hellere tage skærmbilleder på iPhone X med Assistive Touch. For at slå det til skal du gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed og derefter tænde for AssistiveTouch eller blot fortælle Siri "Slå AssistiveTouch til." En AssistiveTouch-menu vises nu, som du kan trække til en hvilken som helst kant af skærmen, og derefter trykke på den for at åbne menuen og vælge "Skærmbillede".

Hvad er din foretrukne metode til at tage skærmbilleder på iPhone?

Tags: AppleAssistiveTouchFaceIDiOS 11iPhone XTips