iPad Cover Lås/Lås op-mulighed mangler i iPad 2-indstillinger

Apple iPad 2 har et fantastisk og smart tilbehør kendt som "Smart Cover", der er perfekt designet til at beskytte din iPad-skærm på en elegant og kompakt måde. Det smarte cover bruger en masse magneter til at holde sig selv øjeblikkeligt og perfekt med iPad 2.

Smart Coveret beskytter ikke bare din iPad, men vækker den også, når du åbner coveret og får den automatisk til at sove, når du lukker coveret tilbage. Ikke at forglemme, smarte covers foldes sammen til et perfekt stativ, hvilket gør det virkelig nemt at skrive hurtigt på dit skrivebord.

Som standard er Smart Cover Låser og låser automatisk din iPad op, når du lukker og åbner iPad-coveret. Der er dog en mulighed for nemt at slå denne funktion fra for ikke at lade iPad'en gå i dvale og vågne op, når coveret lukkes og åbnes.

For at aktivere/deaktivere denne funktion skal du gå til Indstillinger > Generelt >iPad Cover Lås/Lås op og indstil indstillingen til enten Til eller Fra efter behov.

Mangler iPad Cover Lås/Lås op? De fleste af jer har måske bemærket, at iPad 2 ikke viser iPad Cover Lås/Lås op i indstillingerne. Det er IKKE et problem, denne mulighed vises automatisk, når du sætter det smarte cover på for første gang på din iPad.

Tags: AppleiPadTipsTricks