Sådan fjernes og udskiftes Samsung Galaxy S6-batteriet [officielle instruktioner]

Samsung annoncerede det længe ventede flagskib (skal vi sige duo!) i 2015 i form af Galaxy S6 og S6 kant. Selvom dette bragte den tonsvis af nye bump-ups i specifikationer og også nogle innovative funktioner og kurver, var der visse ændringer, som Samsung lavede, hvilket var noget af en overraskelse - ikke længere mulighed for udvidelig hukommelse via micro SD-kortplads, ikke mere batteri, der kan tages af brugeren . Selvom ingen mulighed for at tilføje ekstra hukommelse ikke kan have en løsning, har nogle eksperter nu faktisk fundet ud af en "skjult’ funktion, der lader en tage bagcoveret af og udskifte batteriet! Wow, hvordan spørger du? Nå, de detaljerede instruktioner, som findes i Samsungs egen officielle brugermanual til S6.

Vigtig noteFortsæt med ekstrem forsigtighed! Husk altid, at denne aktivitet kræver forsigtighed, hold og koncentration for det, der bliver gjort. Dette er IKKE en normal aktivitet, som en bruger ville gøre, men noget, der er sikker på at navigere gennem instruktionerne, bør forsøge at gøre dette. Samsung har meget god dækning af servicecentre, og det anbefales altid at bringe din enhed til dem i tilfælde af behov. (Samsung sætter selv følgende advarsel i manualen), Dette er KUNtil Samsung Galaxy S6og IKKES6 Edge.

Ansvarsfraskrivelse: Uautoriseret fjernelse af batteriet vil ugyldiggøre din enheds garanti. Vi er ikke ansvarlige i tilfælde af, at du går i stykker med din enhed. Prøv på eget ansvar!

Guide til fjernelse af Galaxy S6-bagcover og batteri

1. Fjern SIM-kort bakke fra enheden, før du begynder at fjerne batteriet.

2. Fjern bagsiden.

Bemærk: For at fjerne Gorilla Glass 4 bagcoveret skal du varme bagsiden op med en varmepistol eller hårtørrer for at smelte klæbemidlet. Brug derefter en guitarhak til at skille klæbemidlet fra hinanden og træk glasdækslet af (tjek denne video for reference). Vær ekstrem forsigtig, mens du gør dette, eller besøg hellere et mobilværksted for at få det gjort med hjælp fra en professionel.

3. Løsn og fjern13 skruersom vist på billedet nedenfor.

– Husk, dette trin kræver rigtige slags skruetrækker. Et forkert værktøj kan beskadige skruerne, og det vil være svært for dig at finde erstatninger. Hvis du ikke har sættet, så køb et fra en butik.

4. Fjern kredsløbsplade.

– Husk at trække printpladen ud af bund del. Hvis du prøver fra toppen, kan det blande sig med kameraplaceringen.

5. Afbryd forbindelsen batteristik som vist på billedet nedenfor.

6. Fjernebatteriet – igen, frabund

7. Indsætdet nye batteri, forbindebatteristikket (båndkabel), og sæt derefter printkortet på tilbagepå plads,rette opog stramme alleskruerne og sæt den bagsiden tilbage på plads.

Hvis du fulgte ovenstående instruktioner omhyggeligt, viola! Du har selv udskiftet batteriet. Instruktionen i trin #2 vil også hjælpe dig med at udskifte glasbagdækslet, hvis du går i stykker.

Håber du fandt dette nyttigt. 🙂

Kilde: Galaxy S6 officielle brugervejledning

Tags: GuideSamsungTipsTricksTutorials