Sådan stopper du flashmeddelelser i BSNL

Bruger du et BSNL forudbetalt eller efterbetalt mobilnummer og ser du hyppige popup-beskeder på din telefon? Disse pop-up-meddelelser er faktisk flash-beskeder sendt af BSNL til sine abonnenter hvert 15. eller 30. minut. Flash-beskeder indeholder normalt salgsfremmende indhold og abonnementer relateret til nyheder, underholdning, sport, sjov, konkurrencer, livsstil og andre unødvendige ting. Nogle gange bliver de skubbet selv til DND-registrerede mobilnumre, hvilket kan være rigtig irriterende. Måske, hvis du ved et uheld trykker på "OK"-knappen, vil du blive abonneret på den respektive tjeneste til Rs. 30 om måneden. Her er, hvordan du deaktiverer flash- eller pop-up-meddelelser fra BSNL.

BSNL betegner officielt denne service som "BSNL Buzz" og har sluttet sig til Celltick for at levere disse marketingmeddelelser. Det overraskende er, at Buzz er aktiveret som standard, når du aktiverer et nyt BSNL SIM-kort. Heldigvis er der en nem måde at slukke og slippe af med flash-beskeder på en BSNL-telefon. Følg nedenstående trin for at deaktivere BSNL Buzz på Android eller iPhone.

Sådan stopper du BSNL popup-meddelelser

  1. Søg efter "SIM Tool Kit" i appskuffen eller appsektionen på din telefon.
  2. Vælg BSNL Mobile, hvis du bruger mere end ét SIM-kort.
  3. Vælg muligheden "BSNL Buzz".
  4. Tryk på "Aktivering" og vælg "Deaktiver".
  5. Vælg OK for at bekræfte.
  6. Det er det! Flash-beskederne vil nu blive stoppet.

På samme tid, hvis du har tendens til stadig at modtage pop-up-advarsler fra BSNL, er det tilrådeligt at registrere dig for Forstyr ikke-tjenesten (DND). Ved at vælge DND kan du helt slippe af med uønskede telemarketingopkald og SMS. For at aktivere DND på BSNL mobilnummer, skal du blot SMS START 0 til 1909. Alternativt kan du ringe på 1909 (gratis) og følge instruktionerne.

Tip: BSNL-brugere kan tjekke deres DND-registreringsstatus hos BSNL ved at besøge denne webside.

Tags: BSNLSMSTelecom