Sådan ser du de seneste indlæg på Facebook-appen 2021

De fleste sociale netværk inklusive Facebook har en tendens til at vise Tophistorier som standard i stedet for Seneste ting. Desuden er der ikke en måde at altid se de seneste opslag på Facebook, da nyhedsfeedet til sidst vender tilbage til standardindstillingen. Dette kan være ret irriterende, hvis du foretrækker at se de seneste opdateringer frem for et mest populært indlæg lavet for flere timer siden.

Selvom man altid kan sortere Facebook efter seneste, er det nu lidt besværligt at gøre det. Det skyldes, at feedfilterlinjen (introduceret for et par måneder tilbage) til nemt at skifte mellem Hjem, Favoritter og Seneste er blevet stille og roligt fjernet fra fanen Hjem. Denne nye menu plejede at blive vist øverst i nyhedsfeed, men ikke længere. Derfor beder mange Facebook-brugere om at bringe knappen Seneste tilbage.

Kan jeg få Facebook News Feed i kronologisk rækkefølge?

Heldigvis er det stadig muligt at se dine Facebook-opslag i kronologisk rækkefølge. Det er bare, at virksomheden har flyttet denne bestemte funktionalitet dybt ned i Facebook-appen. Tilsyneladende ønsker Facebook, at deres brugere skal se algoritmisk rangerede ting først på deres nyhedsfeed i stedet for de nyeste indlæg, sorteret kronologisk.

Lad os nu se, hvordan du skifter til Seneste, så du kan se indlæg fra venner, grupper og sider i den rækkefølge, de blev sendt.

Sådan sorteres Facebook-opslag efter Seneste (2021)

Følg trinene nedenfor for at se Seneste indlæg på Facebook 2021 til iPhone og Android.

  1. Sørg for, at du kører den nyeste version af Facebook-appen.
  2. Åbn Facebook og tryk på "Menu”-fanen i nederste højre hjørne (på iPhone) eller øverst til højre (på Android) på skærmen.
  3. Rul ned på menuskærmen og tryk på "Se mere“.
  4. Vælg "Seneste og favoritter" fra listen.

Voila! Du kan nu se feedfilterlinjen sammen med beskeden "Du ser nye indlæg først."

TIP: Fanen 'Seneste og favoritter' kan flyttes op og vises med andre vigtige genveje på menusiden, hvis du ofte bruger den.

Bemærk, at Facebook muligvis automatisk skifter tilbage til Top Stories eller mest relevante opslag først efter et kort stykke tid. Desværre er der ingen måde at gøre denne ændring permanent på.

LÆS OGSÅ: Sådan ser du gemte genstande på Facebook Marketplace

Sådan ser du de seneste opslag på en Facebook-gruppe

Vil du se indlæg i den seneste rækkefølge, mens du navigerer gennem en bestemt gruppe på Facebook-appen?

For at sortere Facebook-gruppeopslag efter Seneste,

  1. Gå til en bestemt gruppe ved hjælp af søgemuligheden eller direkte fra dit nyhedsfeed.
  2. På Facebook-gruppen skal du scrolle lidt ned og se efter "Ny aktivitet” afsnit.
  3. Trykke på "Sortere” set ved siden af ​​Ny aktivitet.
  4. Vælg "Seneste indlæg” mulighed fra pop op-vinduet nederst. Som standard er Ny aktivitet valgt, der viser dig indlæg med seneste kommentarer først på en gruppe.
  5. Nu kan du se Facebook-gruppeopslag i kronologisk rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Sådan ser du Facebook Story Archive på iPhone og Android

Tags: FacebookTips til sociale medier