Sådan tilføjer du en genstartsmulighed på din iPhone eller iPad

I modsætning til de fleste Android-smartphones og -tablets har iPhone og iPad ikke muligheden for genstart eller genstart. Som et resultat har iPhone- og iPad-brugere kun mulighed for at slukke eller lukke enheden ned. Hvis du blot vil genstarte en iOS-enhed, skal du først slukke for den og derefter tænde den. At have mulighed for at genstarte hjælper altid, da en hurtig genstart løser almindelige problemer og appfejl det meste af tiden. Hvis fraværet af genstart-knappen generer dig, så har vi en løsning.

Tilføj genstart-knap på iPhone

Overraskende nok er der en skjult genstartsmulighed i iPhone og iPad, som de fleste brugere ikke er klar over. Genstartsmuligheden i iOS er softwareaktiveret og er skjult under forskellige indstillinger. Måske er dette grunden til, at de fleste iPhone- og iPad-brugere ikke er klar over dets eksistens. I mellemtiden må du ikke forveksle dette med nedlukningsfunktionen, der er tilgængelig via Indstillinger > Generelt >Lukke ned i iOS 11 og nyere. Det er en helt anden mulighed, her taler vi om genstartsfunktionen i iOS.

Genstartsfunktionen blev introduceret som en del af AssistiveTouch i iOS 11 og er tilgængelig i iOS 12 og nyere. Det er den hurtigste måde at genstarte iPhone uden tænd/sluk-knappen, forudsat at du har AssistiveTouch aktiveret. Lad os nu finde ud af, hvordan du aktiverer genstartsindstillingen på iPhone eller iPad.

Bemærk: For at få genstartsfunktionalitet på iOS-enheder skal du sørge for, at din enhed kører iOS 11 eller nyere.

Sådan genstartes iPhone eller iPad uden tænd/sluk-knap

  1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Åbn "Touch"-indstillingen under Tilgængelighed.
  3. Tryk på "AssistiveTouch" øverst og tænd for kontakten ved siden af ​​AssistiveTouch.
  4. Den virtuelle AssistiveTouch-knap vises nu på skærmen.
  5. Tryk på knappen, og vælg Enhed > Mere (3 prikker).
  6. Tryk på "Genstart" og vælg genstart for at bekræfte.

Det er det. Din iPhone eller iPad genstarter nu automatisk.

RELATED: Sådan fjerner du den virtuelle hjem-knap fra iPhone-skærmen

TIP: Tilpas AssistiveTouch-menuen

Du kan vælge at vise Genstart-knappen i hovedmenuen på AssistiveTouch-knappen for hurtigere adgang. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

  1. Gå over til Indstillinger > Tilgængelighed > Touch > AssistiveTouch.
  2. Tryk på knappen "Tilpas topniveaumenu".
  3. Tryk nu på + ikon for at tilføje en menu. Et stort plus-ikon vil nu blive tilføjet.
  4. Tryk på det store +-ikon og tildel handlingen "Genstart" til det. Tryk derefter på Udført.

Det er det! Du kan nu få adgang til genstartsindstillingen fra hovedmenuen på den virtuelle hjem-knap.

BONUS TIP: Hvis du ikke ønsker at vise AssistiveTouch-knappen hele tiden på din iOS-enhed, kan du tildele den som en tilgængelighedsgenvej. På denne måde kan du slå AssistiveTouch til eller fra fra enhver skærm ved at klikke på sideknappen (på iPhone X eller nyere) eller Hjem-knappen tre gange.

For at tildele AssistiveTouch som en tilgængelighedsgenvej skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed og rulle ned til "Tilgængelighedsgenvej" nederst. Åbn den og vælg "AssistiveTouch" fra de anførte muligheder. AssistiveTouch-knappen vil nu tænde eller slukke, når du trykker på side- eller hjemknappen tre gange hurtigt efter hinanden.

Desuden er det muligt at justere tredobbelt-klik-hastigheden for side- eller hjem-knappen. For at gøre det skal du navigere til Side knap / Hjemknappen mulighed i Tilgængelighed. Her kan du vælge klikhastigheden enten som Standard, Langsom eller Langsom.

På denne måde kan du genstarte din iPhone uden at bruge hjemme-, side-, strøm- eller lydstyrkeknapperne.

Håber du fandt denne artikel nyttig.

Tags: AssistiveTouchiOS 11iPadiPhoneTips