iOS 15: Sådan slår du portrættilstand fra i Snapchat på iPhone

iOS 15, iPadOS 15 og macOS Monterey har portrættilstand og lydeffekter til FaceTime-videoopkald. iOS 15s portrættilstand til FaceTime er en problemfri måde at sløre baggrunden på, mens du holder dig selv i fokus. Det fungerer på samme måde som portræteffekten i kamera-appen på iPhone og iPad. Ved at bruge Portrættilstand kan du søge opmærksomhed på dit ansigt og krop, mens du tilføjer baggrundssløring til resten af ​​billedet. Udover FaceTime ser disse effekter også ud til at fungere med tredjepartsapps, som Snapchat.

Sådan bruger du iOS 15s portrættilstand i Snapchat

Portrættilstand på Snapchat i iOS 15 fungerer ikke ud af boksen, og du vil heller ikke finde en indstilling til at aktivere det i appen. Bemærk også, at portræteffekten kun virker, mens du bruger frontkameraet.

Følg nedenstående trin for at aktivere portrættilstand på Snapchat i iOS 15.

  1. Sørg for, at du kører iOS 15 og har den nyeste version af Snapchat.
  2. Åbn Snapchat, og tryk på fanen Kamera (i midten nederst).
  3. Stryg ned fra øverst til højre for at åbne kontrolcenteret.
  4. Tryk på "Effekter”-panelet øverst, og tryk derefter på indstillingen “Portræt” for at aktivere portrættilstand i Snapchat. Portrættilstandsikonet skifter til blåt, når det er aktiveret.
  5. Gå tilbage til Snapchat-appen, og tag et billede eller optag en video for at sende til din historie eller gemme på kamerarullen.

Ud over videoeffekter skal du trykke på "Mikrofontilstand” panel til at anvende lydeffekter på Snapchat-videoopkald. Mens standardindstillingen er Standard, kan du enten vælge Voice Isolation eller Wide Spectrum som lydeffekt.

Sådan slår du portrættilstand fra på Snapchat i iOS 15

Hvordan slår jeg portrættilstand fra på Snapchat? Portræteffekten på Snapchat i iOS 15 er ikke slået til som standard. Hvis du ved et uheld har aktiveret det og ønsker at slippe af med sløringen på Snapchat, så er det muligt.

For at fjerne portrættilstand fra Snapchat på iPhone, der kører iOS 15,

  1. Åbn Snapchat-appen og gå til kameraskærmen.
  2. Gå til kontrolcenteret ved at stryge ned i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på panelet "Effekter", og tryk derefter på blå Portrættilstandikon. Teksten 'Portræt til' ændres til 'Portræt fra', hvilket betyder, at portræteffekten er deaktiveret.

Det er det. Gå nu tilbage til Snapchat og tag billeder eller videoer uden baggrundssløring.

Sådan slår du fokustilstand til eller fra i Snapchat

Snapchat-appen indeholder også en fokustilstand til at anvende bokeh-effekten, og den fungerer både med front- og bagkameraet. Selvom portrættilstand (i iOS 15) giver relativt bedre resultater end den oprindelige Focus-effekt i Snapchat. Når det er sagt, hvis din iPhone ikke understøtter iOS 15, kan du i stedet bruge Snapchats fokustilstand.

For at aktivere fokustilstand på Snapchat, åbn Snapchat-appen og naviger til kamera- eller søgerfanen. Tryk på rullepilen i bunden af ​​effekt- og værktøjslinjen øverst til højre. Tryk derefter på indstillingen "Fokus" for at tænde den. Baggrundsslør-effekten vil øjeblikkeligt gælde for dine optagelser.

Udvid på samme måde værktøjskolonnen og tryk på "Fokus: på" for at deaktivere fokuseffekten i Snapchat.

RELATEREDE TIPS:

  • Sådan slår du kameralyden fra på Snapchat uden at slå lyden fra
  • Sådan fastgør du en samtale på Snapchat
  • Sådan kan du se, hvornår du tilsluttede dig Snapchat
Tags: iOS 15iPhoneSnapchatSocial MediaTips