Få Windows 8 til at starte direkte ind i Classic Desktop

Som du måske ved, har Windows 8 2 grænseflader – Metro UI-stil og den traditionelle skrivebordsskærm. Som standard starter Windows 8 op direkte til Metro-startskærmen og tilbyder ikke en mulighed for at starte op i det klassiske skrivebord i stedet. For at gå videre til det grundlæggende skrivebord skal man klikke på Desktop flise i Metro UI hver gang. Dette er måske ikke praktisk for brugere, der foretrækker at arbejde i klassisk tilstand i stedet for den nye moderne brugergrænseflade.

Spring over Metro Suite er et praktisk værktøj med GUI, der giver dig mulighed for at starte direkte til Classic Desktop i Windows 8 RTM og Release Preview. dens 'Spring over startskærmen' funktionen gør, at systemet starter direkte på klassisk skrivebord. Desuden giver det også mulighed for nemt deaktiver øverste venstre hjørne (Switcher) og Charms Bar hint, der dukker op i højre side. Den seneste version af suiten har en ny mulighed 'Fjern alle varme hjørner', der lader dig fjerne kantpaneler fuldstændigt, inklusive Charms Bar, Switcher og firkantet startknap nederst til venstre på skrivebordet.

Dette er virkelig et nyttigt værktøj, da adskillige funktioner i Metro-grænsefladen hurtigt kan slås til/fra med et par klik, uden at det er nødvendigt at udføre justeringer i registreringsdatabasen manuelt.

Bemærk: Du skal genstarte din Windows for at ændringerne træder i kraft.

Download Skip Metro Suite

Tags: TipsTricksWindows 8