Sådan får du vist aktivitetslog i Facebook-appen på Android

Facebook laver aktivt en masse ændringer og forbedringer i sin mobilapp. På grund af dette ser aktivitetsloggen ud til at mangle i den nye version af Facebook til Android. Aktivitetsloggen er som udgangspunkt en registrering af de daglige aktiviteter, som du udfører på Facebook. Det giver dig mulighed for at se alle dine handlinger, såsom hvem du har fulgt, indlæg, du har kunnet lide eller kommenteret, reaktioner, og så videre. Nå, aktivitetslogfunktionen eksisterer stadig i Facebook-appen, men dens placering er blevet lidt ændret.

Hvor er min aktivitetslog på Facebook?

Hvis du for nylig har opdateret Facebook-appen på din Android-smartphone, skal du følge nedenstående trin for at se din aktivitetslog.

På Android skal du åbne Facebook og gå til menufanen (hamburgerikonet øverst til højre). Tryk nu på dit navn eller profilbillede for at se din profil. Tryk derefter på knappen "Mere", der ses lige under dit profilbillede og dit navn. Tryk på den første mulighed, der siger "Aktivitetslog". Du kan nu se hele dit aktivitetslog i kronologisk rækkefølge fra selve Facebook-appen.

Du kan også filtrere resultaterne ved at vælge den ønskede aktivitet fra kategorifanen. For eksempel kan du filtrere opslag eller billeder, du er tagget i, se livsbegivenheder, se videoer, du har set, fjernet venner og meget mere. Derudover kan du vælge år og måned for at indsnævre din søgning fra en bestemt periode.

Bemærk: Placeringen af ​​aktivitetslog i din Facebook-app kan være forskellig afhængigt af appens grænseflade for forskellige konti.

LÆS OGSÅ: Sådan får du vist Facebook-historier på en iPad

Sådan rydder du Facebook-aktivitetslog

Selvom det ikke er muligt at slette hele din aktivitetslog på Facebook. Du kan dog filtrere visse aktiviteter fra din aktivitetslog og fortryde eller slette dem. For at gøre det skal du trykke på de 3 prikker ved siden af ​​den ønskede aktivitet og foretage den relevante handling.

Når det er sagt, gør Facebooks aktivitetslog det nemt at se en bestemt begivenhed og fortryde handlingen, hvis det kræves. Ellers er det næsten umuligt at navigere tilbage og grave en bestemt aktivitet, især hvis du har en travl Facebook-profil.

Tags: AndroidAppsFacebookSociale MedierTips