Ret Google+ Hangouts-fejlen "Kunne ikke logge ind..." på Android

Google har introduceret Hangouts som et samlet kommunikationssystem for brugere og ved siden af ​​har udgivet en dedikeret Hangouts-app til Android og iOS. Hangouts tilbyder en fælles platform til tekst- og videochat. Den erstatter også GTalk-appen på Android. Men man kan ikke afvise, at overgangen af ​​Hangouts-appen på Android ikke var glat, da de fleste brugere ikke var i stand til at installere appen eller stødte på nogle andre problemer. Selvom alt ser ud til at være rettet nu, da en opdatering til Hangouts er blevet udrullet.

LÆS OGSÅ: Sådan slår du lyden fra eller til for din mikrofon på Google Hangouts

Nu, hvis du er en Android-bruger med rod som tidligere brugte noget som Titanium Backup til at afinstallere Talk fra din enhed og derefter installerede den nye Hangouts-app fra Google Play eller via APK, så får du muligvis en login-fejl, når du åbner Hangouts, som siger "Kunne ikke logge ind, fordi vi ikke kunne nå Google. Prøv igen.

Hvis du får ovenstående fejl og dermed ikke kan få adgang til Hangouts på Android, så er der en nem løsning til at løse dette problem.

1. Åbn telefonens Indstillinger > Apps > Alle >Google Play-tjenester

2. Tryk på indstillingen "Afinstaller opdateringer" for Google Play-tjenester. Google Hangout vil nu automatisk bede dig om at opdatere Google Play-tjenester.

3. Installer opdateringen til Google Play Services fra Google Play.

4. Åbn nu Google Hangout, det skulle logge ind og fungere perfekt.

Ovenstående løsning fungerede som en charme for os, så prøv det!

Kilde: Android Central

Tags: AndroidGoogleGoogle Plus