Kingston DT microDuo anmeldelse og hastighedssammenligning med Sandisk Ultra Dual USB OTG PenDrive

De fleste Android-enheder kommer nu med indbygget understøttelse af USB OTG (On-the-go), der giver brugerne mulighed for at tilslutte standard USB-inputenheder såsom en mus, et tastatur og et flashdrev til deres smartphone eller tablet. For at USB OTG kan fungere, skal din Android-enhed have et kompatibelt Android OS, USB Host Mode-drivere og et USB OTG-kabel for at tilslutte eksterne USB-enheder. I dag tilbyder et flertal af Android-telefoner USB OTG-understøttelse, og de dage er forbi, hvor folk skulle bære et OTG-kabel for at forbinde pen-drev. OTG-pendrevene er tilgængelige fra populære flash-lagringsproducenter som SanDisk og Kingston fra ret lang tid. De har et mikro-USB-stik i den ene ende og et USB-stik i den anden ende.

OTG-pendrevene er bestemt nyttige for brugere, der har smartphones med begrænset intern lagerplads og ingen understøttelse af microSD-kort. De kan simpelthen bruge disse bærbare drev når som helst til at se musikvideoer, HD-film, fotos osv. direkte fra selve USB OTG-drevet. Jeg har brugt SanDisk Ultra Dual USB-drev i lang tid og fandt det ekstremt nyttigt til mine daglige opgaver. Jeg behøver ikke længere at tilslutte min telefon hver gang til pc'en for at overføre data, hvilket er ret praktisk, og alle de data, der er gemt på OTG-pendrevet, kan nemt tilgås overalt. Ikke at forglemme, at de også ser seje ud i modsætning til et OTG-kabel med pendrive tilsluttet din avancerede smartphone! I dag vil vi gennemgå MicroDuo o n-the-go pendrive fra Kingston og vil også sammenligne det med SanDisk Ultra Dual USB-drev, begge med 32 GB lagerkapacitet.

Byg og design –

Kingston DataTraveler microDuo er et ultrakompakt og stilfuldt microUSB OTG-flashdrev, der rummer stor lagerplads og ydeevne i en lille formfaktor. Enheden kommer med en børstet sølvfinish, der ser premium ud og har en ikke-aftagelig roterende hætte, der sikkert dækker microUSB-stikket. Den leveres med en metallisk nøglesløjfe, som du kan fastgøre den medfølgende snor til og tilføje drevet til en nøglering. Det er en 2-i-1 flashdrev med microUSB- og USB 2.0-stik i hver ende, der muliggør problemfri filoverførsel mellem smartphones, tablets og computere. Drevet måler 27,63 mm x 16,46 mm x 8,56 mm og fås i kapaciteterne 8 GB, 16 GB, 32 GB og 64 GB.

På grund af det ujævne design af drevet, ligger det ikke fladt på en overflade, når det placeres på hovedet. Hætten med et hængslet design er stærk og ser pæn ud, men er ikke rigtig glat at betjene. På grund af dens roterende hætte, der åbner i en vinkel på 90 grader (mens du bruger microUSB-porten), kan hætten skabe en smule forhindring under brug og forhindre den tilsluttede enhed i at ligge fladt på bordet. Samlet set er byggekvaliteten imponerende, og den er også let.

Hastighed og ydeevne –

Ydeevnen, der inkluderer læse- og skrivehastigheder på flashdrevet, er det, der betyder mest. Så jeg besluttede at sammenligne Kingston DT microDuo med det lige så populære OTG-drev fra SanDisk. Den tilgængelige ledige plads er 29,2 GB, og det er en plug-and-play-enhed, der bliver registreret automatisk. Du skal have en filhåndteringsapp installeret på din smartphone eller tablet for at se indholdet af drevet.

For at teste den faktiske ydeevne af begge disse OTG-pendrev, overførte vi forskellige typer mediefiler såsom fotos, musik, videoer og film fra en Mac til Kingston & Sandisk OTG-flashdrev (for at kontrollere deres skrivehastighed) og vice- versa for at kontrollere deres læsehastighed. Sammenlign resultaterne nedenfor:

Kingston vs. SanDisk OTG Flash Drive (Real Speed ​​Test på en MAC)

MedietypeKingston (overførselstid)SanDisk Ultra (overførselstid)
MKV-film på 1,23 GB2m46s fra Mac til Drive, 45s at overføre fra drev til Mac2m fra Mac til Drive, 58s til at overføre fra drev til Mac
100 JPG-billeder i størrelsen 581,6 MB1m22s at overføre fra Mac til Drive, 21s fra drev til Mac1m30s at overføre fra Mac til Drive, 29s fra drev til Mac
200 MP3-sange med en størrelse på 1,76 GB4m48s at overføre fra Mac til Drive, 1m4s fra drev til Mac3m26s ​​at overføre fra Mac til Drive, 1m28s fra drev til Mac
11 MP4-videoer på 408 MB42s fra Mac til Drive, 15s at overføre fra drev til Mac36s fra Mac til Drive, 20s at overføre fra drev til Mac

Vi udførte en anden test for at kontrollere de faktiske læse- og skrivehastigheder for disse OTG-flashdrev på mobilen ved at overføre data fra en smartphone (Mi 3 i dette tilfælde) til flashdrev (for at kontrollere skrivehastigheden) og omvendt for at kontrollere læsehastighed.

MedietypeKingston (overførselstid)SanDisk Ultra (overførselstid)
ZIP-fil på 566 MB1m11s fra Mi 3 til Drive, 32s at overføre fra drev til Mi 359s fra Mi 3 til Drive, 38s at overføre fra drev til Mi 3
100 JPG-billeder

størrelse 556MB

2m8s at overføre fra Mi 3 til Drive, 58s fra drev til Mi 31m22s at overføre fra Mi 3 til Drive, 1m8s fra drev til Mi 3

Ifølge vores sammenligning ovenfor er skrivehastigheden på Sandisk Ultra bedre end Kingston DT microDuo, da den forbrugte tid er væsentligt mindre. Men i samme sammenligning overgår Kingston microDuo 2.0 Sandisk med hensyn til læsehastighed.

Vi har også beregnet hastigheden af ​​disse enheder ved hjælp af et par populære benchmarking-værktøjer på en Windows-pc. Tjek resultaterne fra CrystalDiskMark og USB Flash Benchmark for begge OTG-drev:

CrystalDiskMark sekventielle læse-/skrivehastigheder på pc –

Kingston DT MicroDuo 32GB –

SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB – 

  • Kingston DT MicroDuo: 27MB/s Read og 18MB/s Write
  • SanDisk Ultra Dual: 21MB/s Læs og 20MB/s Skriv

USB Flash Benchmark læse-/skrivehastigheder på pc

Kingston DT MicroDuo 32GB –

SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB –

  • Kingston DT MicroDuo: 26MB/s Read og 18MB/s Write
  • SanDisk Ultra Dual: 20MB/s Læs og 15MB/s Skriv

"Kingston Data Traveler MicroDuo" understøtter Android 4.0+-enheder med USB OTG-understøttelse. Det er dækket af en 5-års garanti fra Kingston. Kingston DT microDuo fås til en pris af Rs. 551 for 16 GB version og Rs. 999 for 32GB version hos Flipkart. Denne On-The-Go Pendrive er virkelig nyttig, superlille og er et must-have for smartphonebrugere, der mangler lagerplads. Hvis du ikke er imponeret over dens hastighed, så kan du købe den nyeste Kingston Data Traveler 3.0 MicroDuo, der kommer med et USB 3.0-interface og burde være lynhurtigt.

Del dine synspunkter med os!

Tags: SammenligningFlash DriveOTGPen DriveReview