Få op til 50 % uddannelsesrabat på TechSmith-produkter – Camtasia Studio, Snagit

TechSmith er kendt for sine fantastiske produkter, som inkluderer den populære, kraftfulde og effektive software som Snagit og Camtasia Studio. Jeg har lige bemærket, at TechSmith giver en god rabat til kunder, der bruger deres produkter til undervisningsformål. Så kvalificerede uddannelsesslutbrugere og -institutioner kan bruge TechSmith Education Store til at købe TechSmith-produkter til en reduceret pris.

TechSmith tilbage til skolen rabatter –

Derudover tilbyder Techsmith også en ekstra 20% rabat på disse i forvejen nedsatte uddannelsespriser indtil 30. september. Således kan du få mere end 50 % rabat på Camtasia Studio og omkring 40 % rabat på Snagit-skærmoptagelsessoftware. De faktiske priser på disse applikationer er henholdsvis $299 og $49.95. Dette gode tilbud er gyldigt på følgende produkter - Snagit, Camtasia Studio, Camtasia til Mac og Camtasia Studio/Snagit-pakken.

For at købe dem skal du blot besøge TechSmith Education Store, vælge dit produkt og indtaste kampagnekoden (B2S11). Gennemfør derefter dit køb og få yderligere 20 % rabat. Snagit er ét produkt, dets licensnøgle kører både på Snagit til Windows og Snagit til Mac.

Bemærk: Disse uddannelseslicenser er kun beregnet til ikke-kommercielle formål.

Skynd dig, gå ikke glip af chancen for at få fat i dem som sådan mindre priser! Dette tilbud gælder kun til kl 30. september. ?

Tags: Software