Sådan installeres MIUI v6 Developer ROM på Redmi 1S indisk version

Xiaomi Redmi 1S-ejere har spændt ventet på MIUI 6 siden aldre, men er blevet skuffede indtil nu. Mi lovede MIUI 6-opdatering til Redmi 1S ved udgangen af ​​marts i Indien, men virksomheden formåede ikke at opfylde sine løfter om at levere rettidige opdateringer. De fleste Redmi 1S-brugere har hellere valgt at flashe en 3. parts ROM som CM 11, Mokee ROM baseret på Lollipop osv. for at have noget end ingenting.

Nå, ventetiden ser ud til at være forbi nu, men ikke for alle, da Xiaomi har udgivet MIUI 6 ROM under udviklerkanalen til Redmi 1S i Kina. Denne officielle udvikler-ROM med build version 5.4.10 er i øjeblikket i beta. MIUI v6 Dev ROM er dog ikke tilgængelig til Indian Redmi 1S endnu, men du kan installere China ROM'en i stedet, som også inkluderer det engelske sprog. Redmi 1S China ROM er meget stabil og får tilsyneladende OTA-opdateringer hver uge. Dem, der ikke længere kan vente på Global MIUI 6, burde helt sikkert finde det værd at installere! Hvis du ikke er tilfreds, kan du skifte tilbage til den stabile MIUI 5 når som helst på din enhed. Så enkelt er det!

Ny – MIUI 6 Global ROM til Redmi 1S nu tilgængelig

BEMÆRK: Installation af udvikler-ROM'en annullerer ikke enhedsgarantien. Vi opdaterede Indian Redmi 1S fra stabil MIUI v5 til officiel MIUI v5.4.10 (MIUI 6) udvikler-ROM. Overraskende nok blev ingen af ​​dataene slettet, inklusive fotos, apps, apps-data og andre indstillinger. Det anbefales dog stærkt at sikkerhedskopiere dine vigtige data. For nemt at sikkerhedskopiere Redmi 1Sindstillinger, kontakter, beskeder, apps (sammen med deres data), bare gå til Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Lokal sikkerhedskopiering > Sikkerhedskopier. Sørg for at kopiere backup-filen fra telefonen til din computer, backup-filen er gemt i MIUI > Backup > AllBackup-mappen på telefonens lager.

Guide til opdatering af Redmi 1S fra MIUI 5 (v50) til MIUI 6 Developer ROM (v5.4.10) –

Dette er en rigtig nem måde at installere Developer ROM på Redmi 1S indisk variant, da du hverken behøver at roote din telefon eller kræve en computer til at udføre opgaven.

Bemærk: Flash af en nyere version af MIUI ROM kræver ikke at slette data, men flashing af en ældre gør det. Så da du opdaterer til en nyere version, er det ikke nødvendigt at tørre.

Metode 1 – Installation af MIUI Developer ROM-opdateringspakken direkte

1. Download MIUI v6 Developer ROM v5.4.10. (Denne ROM er til Kina, men fungerer også med Indian Redmi 1S.)

2. Placer den downloadede ROM-fil i downloaded_rom mappe på internt lager.

3. Åbn Updater-appen, tryk på Menu-knappen. Tryk derefter på 'Vælg opdateringspakke' og vælg den downloadede ROM (miui_HM1SWC_5.4.10_a2a747b5ed_4.4.zip). Klik på "Opdater", vent på, at opdateringen er fuldført, og klik derefter påGenstart for at afslutte.

Voila! Efter genstart skulle din Redmi 1S indlæse med MIUI 6s helt nye flade brugergrænseflade.

Metode 2 – Installation af MIUI v6 på Redmi 1S ved hjælp af Mi Recovery Mode

Hvis du oplever fejl og problemer med applikationskraftlukning (FC'er) ved at bruge den første metode, er det anbefalede at bruge denne alternative metode i stedet for.

Bemærk : I denne proces vil kun brugerdata blive slettet, hvilket inkluderer enhedsindstillinger, tilføjede konti, beskeder, opkaldslogger og indstillingerne og dataene for installerede apps. Men alle brugerinstallerede applikationer og medier såsom filer, fotos, musik osv. bliver ikke slettet.

1. Hent Udvikler fuld ROM-pakke til Redmi 1S (WCDMA/CDMA Kina) – Version: 5.4.10

2. Kopier filen til telefonens rodbibliotek.

>> Omdøb filen miui_HM1SWC_5.4.10_a2a747b5ed_4.4.zip til update.zip.

3. Start i gendannelsestilstand – For at gøre det, enten (gå til Værktøjer > Opdater > tryk på Menu-tasten og vælg 'Genstart til gendannelsestilstand') eller sluk for din Redmi 1S og tænd den igen ved at trykke på Lydstyrke op + Tænd-knappen samtidigt og hold dem nede, indtil Mi-Recovery-tilstand vises.

4. I gendannelsestilstand skal du bruge lydstyrketasterne til at navigere og tænd/sluk-tasten til at bekræfte. Vælg engelsk, og vælg derefter 'Wipe & Reset' fra hovedmenuen. Vælg derefter 'Tør cache' og derefter 'Slet brugerdata’.

   

5. Gå nu tilbage til hovedmenuen, og vælg 'Installer update.zip til System’. Vælg Ja for at bekræfte, og opdateringen begynder at installere.

6. Når Update er installeret, skal du gå tilbage og vælge Genstart. Vær tålmodig efter genstart, da det kan tage et par minutter at starte op. Vælge engelsk sprog og indstille telefonen.

Det er det! Din Redmi 1S skulle nu køre den seneste MIUI v6 Developer ROM.

Et hurtigt kig på MIUI 6, der kører på Redmi 1S -

      

     

Sådan installeres Play Store og Google Apps i MIUI 6 kinesisk ROM -

Hvis Play Butik og andre Google-apps ikke virker efter installation af MIUI 6, så fortvivl ikke. MIUI 6 Chinese ROM leveres ikke med Google-applikationer inklusive Google Play, så du skal installere dem manuelt. Du skal blot følge nedenstående trin:

1. Download og installer Google installationsprogram app.

2. Åbn Google installationsprogram app, se efter 'Google Play' og installer den. (Her får du en dialogboks, der siger, at 'Google Play kræver Google Service Framework for at fungere'. Vælg Ok.)

       

4. Derefter bliver du bedt om at installere alle de nødvendige Google-apps. Klik på pileikonet, og vælg Fortsæt for at installere dem alle.

5. Installer apps, men start dem ikke under installationen.

6. Når apps er installeret, skal du åbne Google Play Butik og logge ind på din Google-konto.

Det er det! Du har nu MIUI 6 med Google Play og Google-apps installeret på din Redmi 1S.

Tip: Udvikler-ROM'en er som standard rootet. Du kan endda nemt afinstallere kinesiske apps, der kommer forudinstalleret.

Del dine synspunkter med os, og lad os vide, hvis du har problemer.

Tags: AndroidBetaMIUINewsROMXiaomi