Sådan installeres officiel TWRP 2.8 Touch Recovery på Redmi 1S

Xiaomi Redmi 1S kommer forudindlæst med MIUI, der i sig selv er en fantastisk ROM, spækket med imponerende funktioner og tilpasningsmuligheder. Men hvis din oplevelse med MIUI på Redmi 1S ikke er tilfredsstillende, er du måske på udkig efter at installere en brugerdefineret ROM for forbedret ydeevne. For at flashe en brugerdefineret ROM på Android-telefoner skal du først installere en brugerdefineret gendannelse såsom ClockworkMod Recovery (CWM) eller Team Win Recovery Project (TWRP). Begge disse gendannelser er dog meget populære, men i øjeblikket er CWM til Redmi 1S ikke komplet og mangler mange funktioner, såsom at du ikke kan vælge .zip-filer til installation fra internt lager. Heldigvis er den fantastiske TWRP-gendannelse officielt tilgængelig for Redmi 1S, som helt sikkert er den mest stabile og fuldt udstyrede gendannelse til Redmi 1S med understøttelse af den interaktive Touch-menu.

TWRP 2.8.0.0 til Redmi 1S inkluderer touch-interface, fuld SELinux (4.3+)-understøttelse, Backup-krypteringsfunktion, fuldt funktionel USB On-The-Go (OTG) og MTP-understøttelse siden 2.8.0.X. Det er tilrådeligt at installere TWRP over CWM, hvis du er interesseret i flere yderligere muligheder, det tilbyder.

     

Installation af TWRP Touch Recovery på Redmi 1S

1. Download TWRP Recovery 2.8.4.0 til Redmi 1S WCDMA. [Forumtråd]

2. Omdøb filen "TWRP_2.8.4.0.zip" til "update.zip".

3. Overfør update.zip fil til rodbiblioteket på din telefons interne lager.

4. Gå til Updater-appen, tryk på menuknappen og klik derefter på "Genstart til gendannelsestilstand". Alternativt kan du slukke for telefonen og derefter trykke på knappen "Power + volume up" samtidigt for at starte op i gendannelsestilstand.

5. Når telefonen starter op i Mi recovery, skal du vælge engelsk og vælge 'Installer update.zip til System'. Vælg Ja for at bekræfte.

6. Når opdateringen er installeret, skal du gå tilbage og vælge Genstart. Det er det!

Næste gang du genstarter til gendannelse, vil du finde TWRP recovery v2.8. 🙂

~ Vi har prøvet dette på Redmi 1S WCDMA, der kører MIUI v5 (byg JHCMIBH45.0).

Tags: AndroidGuideMIUIRecoveryROMTipsXiaomi