Få 6 måneders gratis licens til Kaspersky PURE 2.0 Total Security

Vi ser næsten ikke nogen kampagnetilbud for Kaspersky-sikkerhedsapplikationer, fordi de er de bedste af alle og derfor ikke har brug for aggressiv reklame. Heldigvis kører en sådan fantastisk kampagne i øjeblikket, som nemt kan give dig et gratis 6-måneders abonnement på Kasperskys bedste og mest avancerede sikkerhedspakke 'Kaspersky PURE 2.0'. Du skal bare have en Facebook-konto, og din gratis 180 dages Pure-licens er et par klik væk. Kaspersky PURE Total Security er en komplet sikkerhedssoftware fra Kaspersky, der inkluderer funktioner fra både Kaspersky Antivirus og Internet Security kombineret, plus en række andre avancerede funktioner til at beskytte dit privatliv.

Kaspersky PURE 2.0 giver dig vores ultimative beskyttelse til pc'er. Det er sikkerhedsløsningen til alle din families pc'er, identiteter, adgangskoder, dokumenter, billeder og mere. Ud over vores nyeste antivirusteknologier, leverer Kaspersky PURE 2.0 avancerede beskyttelses- og administrationsfunktioner – inklusive muligheden for at administrere alle pc'er i dit hjem via en enkelt pc. Det er vores mest omfattende, nemme at administrere pc-sikkerhed nogensinde.

Funktioner:

  • Hybridbeskyttelse... kraften i skyen plus kraften fra din pc
  • System Watcher... beskyttelse mod ukendt malware
  • File Advisor... øjeblikkelig information fra skyen
  • Hjemmenetværkskontrol... nem administration af flere pc'er
  • Password Manager... praktisk og sikker
  • Forældrekontrol... sikrere for dine børn
  • Sikkerhedskopier og gendan... beskyt dyrebare filer
  • Windows 8 kompatibel*

~ Sammenligning af Kaspersky PURE, KIS 2013 og KAV 2013.

Trin til at få Kaspersky PURE 2.0 Total Security Gratis 6 måneders licens

1. Besøg Facebook Security AV Marketplace. (Log ind på Facebook, hvis ikke allerede)

2. Rul ned under afsnittet 'PC', klik på 'Lær mere' for Kaspersky Pure Total Security.

3. Klik på 'Synes godt om' for at aktivere knappen 'Download nu'. Klik derefter Hent nu og indtast din gyldige e-mailadresse på den næste webside.

4. Om et par minutter vil du modtage en e-mail med din 6-måneders prøvelicensnøgle og installationsinstruktioner til Kaspersky PURE.

5. Download programmet fra linket i e-mailen. Installer det derefter.

VIGTIG: Under aktiveringen skal du IKKE klikke på "Aktiver prøveversion" (Hvis du vælger "Aktiver prøveversion", vil du kun modtage en 30-dages prøveversion, og du vil ikke være i stand til at aktivere den 6-måneders prøveversion.) Klik på 'Aktiver reklame. version' og indtast nøglen.

Nyd klassens bedste sikkerhed gratis i 6 måneder. 🙂

Tags: AntivirusKasperskySecuritySoftwareWindows 8