Hvor er mine scannede dokumenter gemt på iPhone?

Jeg foretrækker at tage noter med den indbyggede Notes-app på iOS, da den er kraftfuld, og alle mine noter synkroniseres problemfrit på tværs af Apple-enheder, såsom min iPhone, iPad og MacBook. Du kan også låse noter med Touch ID eller Face ID, hvis du gemmer personlige eller fortrolige ting. Derudover indeholder Notes-appen et praktisk værktøj til at scanne dokumenter på farten, såsom kvitteringer, fakturaer, visitkort, certifikater, whiteboards osv. Dette eliminerer også behovet for tredjeparts-apps.

Hvor går scannede dokumenter hen fra Notes på iPhone?

Hvor gemmes scannede dokumenter på iPhone?

Som standard gemmes de dokumenter, du scanner ved hjælp af Notes, ingen steder på din iPhone undtagen i Notes-appen.

Bare rolig, hvis du ikke kan finde de scannede dokumenter på din iPhone eller iPad efter at have scannet en bunke udskrevne dokumenter. Det skyldes, at dokumenter, der er scannet ved hjælp af Notes, forbliver inden for den pågældende note i Notes-appen. Du kan kun se scanningerne gennem Notes-appen, da de scannede filer ikke gemmes automatisk i appen Fotos eller Filer.

Sådan gemmer du scannede dokumenter fra noter til fotos

Ønsker du at gemme alle dine scannede filer automatisk fra Notes til Photos-appen? Heldigvis kan du gemme scannede dokumenter direkte i Fotos og undgå besværet med at gemme scannede kopier manuelt fra Notes-appen. Denne metode anbefales til brugere, der ønsker at gemme deres scannede dokumenter som et billede (JPEG-format) i stedet for en PDF.

For at gemme et scannet dokument som et JPEG-billede på din iPhones kamerarulle skal du gå til Indstillinger > Noter. Rul ned til bunden i sektionen Noter og slå kontakten til for "Gem til Fotos“. Nu vil alle fotos, videoer og dokumenter, der er scannet i Notes-appen, blive gemt i Photos-appen.

BEMÆRK: Dette virker kun for dine nye scanninger og ikke de eksisterende (i Notes-appen), så længe ovenstående indstilling er aktiveret.

Sådan gemmer du scannede dokumenter fra Notes som PDF

Med Notes-appen kan du gemme en hel note som et PDF-dokument. Derudover kan du udtrykkeligt gemme scannede dokumenter som PDF for at sende eller dele dem direkte. Dette er praktisk, når du har flere scanninger i en enkelt note, men du vil gemme dem individuelt i stedet for ét dokument.

For at gemme et scannet dokument fra Notes som PDF på iPhone,

  1. Åbn den pågældende note i Notes-appen.
  2. Tryk på det scannede billede og foretag endelige redigeringer, såsom beskæring, rotation og tilføjelse af filtre; hvis det er nødvendigt.
  3. Tryk derefter på Del knappen øverst til højre.
  4. Vælg "Gem til filer” fra iOS-delearket.
  5. Vælg en mappe enten på dit "iCloud Drive" eller "På min iPhone" for at gemme filen.
  6. Tryk på "Gem" øverst til højre for at gemme PDF'en i appen Filer.

Det er det. Du kan nu sende den scannede kopi i PDF-format som en e-mail-vedhæftet fil eller via forskellige beskedapps.

Sådan e-mailes scannede dokumenter fra Notes

Alle de ting, du scanner med Notes-appen, forbliver i den. Det gode er, at du kan e-maile et scannet dokument direkte fra Notes-appen til dine kontakter. Dette forhindrer behovet for først at gemme den scannede fil som en PDF til din iPhones lager eller iCloud.

For at e-maile dine scannede dokumenter fra Notes-appen på iPhone,

  1. Gå til den specifikke note i Notes-appen.
  2. Tryk derefter længe (tryk og hold) på den scannede kopi, du vil sende.
  3. Valgfri – Tryk på "Omdøb" for at give din PDF-fil et brugerdefineret navn.
  4. Tryk på "Del” og vælg en e-mail-app såsom Gmail eller Mail fra listen over apps (vist vandret i delearket).
  5. Det scannede dokument vil nu blive tilføjet som en vedhæftet fil på Skriv e-mail skærmen. Indtast blot de nødvendige oplysninger og send e-mailen.

RELATEREDE: Sådan scanner du dokumenter med appen Filer

Tags: iOS 14iPadiPhoneNotesPDFTips