Scan dokumenter med den nye Filer-app i iPadOS 13 og iOS 13

Apple har pakket en række nye og interessante funktioner i iPadOS for bedre produktivitet. En sådan tilføjelse er den redesignede Files-app, der ikke længere er barebones, især for tabletbrugere. De, der kører den offentlige beta af iPadOS 13 på deres iPad, har muligvis bemærket væsentlige ændringer i appen Filer.

Der er en ny download-mappe, og du kan nu få adgang til filer, der er gemt på eksterne lagerenheder, direkte fra appen Filer. Den nye Filer-app inkluderer også lokal lagringssupport og muligheden for at ZIP- eller UNZIP-filer. Andre smarte tilføjelser inkluderer kolonnevisningen, iCloud-mappedeling, hurtige handlinger og tastaturgenveje.

Sådan scanner du dokumenter med appen Filer

Ud over ovenstående funktioner er der en indbygget dokumentscanner i den nye Filer-app til iPadOS. Det fungerer på samme måde som dokumentscanningsfunktionen, der findes i Notes-appen siden iOS 11. Dokumenterne, der er scannet ved hjælp af Filer i iPadOS, gemmes direkte i appen Filer i PDF-format. Du kan også redigere og tilføje anmærkninger til et dokument ved hjælp af den indbyggede Markup-editor, der er fyldt med en masse praktiske værktøjer.

For at scanne dokumenter med Filer skal du åbne appen Filer på din iPad, der kører iPadOS 13. Stryg derefter til højre for at åbne sidebjælken og tryk på ikonet med 3 prikker øverst. Tryk på Scan dokumenter.

Fordele – Den integrerede dokumentscanner i iOS eliminerer behovet for tredjepartsapps. Det kan være praktisk at lave en blød kopi af fysiske dokumenter, herunder kvitteringer, visitkort og studienotater. Det gode er, at værktøjet inkluderer Apples Markup og andre vigtige funktioner.

Når det er sagt, lader Notes-appen på iPadOS dig nu dele og gemme et scannet dokument direkte i Filer. Dette var ikke muligt tidligere, og brugerne skal i stedet bruge en tredjepartsapp til at dele dokumenterne andre steder.

For at dele et scannet dokument fra Noter til filer skal du trykke længe på det dokument, du vil eksportere. Vælg derefter Del > Gem i filer. Vælg nu en mappe enten på din iPad eller iCloud Drive, og tryk på Gem. Du kan også omdøbe filen, før du gemmer den som en PDF.

RELATEREDE: Hvor går scannede dokumenter hen fra Notes på iPhone?

Tags: AppleAppsiOS 13iPadiPadOSiPhone