Giveaway – Vind GRATIS 1 års licens til Kaspersky Internet Security 2010

Dette er en stor giveaway, som jeg længe har villet arrangere for mine læsere, men jeg kunne ikke finde nogen sponsorer. Så det er det her IKKE en sponsoreret giveaway, og vi har betalt for alle de Kaspersky-licenser, der tilbydes her.

Jeg vil ikke beskriveKaspersky AntiVirus og Kaspersky Internet Security, men kan forsikre dig om, at begge er en af ​​de bedste sikkerhedssoftware, der findes på markedet i dag.

Vi udlodder i alt 10 gratis ægte licenser som kan bruges til at aktivere både Kaspersky Antivirus 2010 eller Kaspersky Internet Security 2010 i 365 dage. Følg nedenstående enkle regler for at deltage i konkurrencen.

Regler for at vinde gratis Kaspersky-licenser

Abonner på vores RSS-feeds via e-mail, og efterlad en kommentar nedenfor. Sørg for at bekræfte dit e-mail-abonnement efter at have abonneret. Kommenter også med den samme e-mail, som du brugte til at abonnere.

ELLER

Tweet om denne giveaway på Twitter. Husk at efterlade en værdifuld kommentar nedenfor sammen med din gyldige e-mailadresse og tweet-statuslink. Tweet beskeden nedenfor eller brug denne direkte link at tweete.

ELLER

Slut dig til os som en Fan på WebTrickz's Facebook-side og efterlad en kommentar nedenfor, der fortæller os, hvorfor du har brug for denne licens.

Giveaway – Vind GRATIS 1 års licens til Kaspersky AntiVirus og Kaspersky Internet Security 2010 //bit.ly/diYnlM via @mayurjango

10 heldige vindere vil blive udvalgt tilfældigt, og resultaterne vil blive annonceret d 18. marts

Bemærk: At lave en kommentar nedenfor er nødvendig for alle reglerne. Venligst ikke spam!!

Opdatering – De udbudte licenser er til Kun Kaspersky Internet Security 2010 og vil ikke fungere med Kaspersky AntiVirus. Jeg undskylder for at give forkerte oplysninger.

Du kan dog bruge KIS 2010 som er mere kraftfuld end KAV. Jeg har også besluttet at offentliggøre vinderne snart i stedet for den 18. marts.

Opdatering Giveaway afsluttet. Der var i alt 165 godkendte tilmeldinger.

10 heldige vindere af Kaspersky Internet Security 2010-licens:

bala subrahmanyam, John Mike, arnold, Jake, mayat, kgaurav, nitin, NareN, bhavik kothari, amozai

Vinderne vil snart modtage en e-mail med aktiveringsoplysningerne. Tak til alle deltagere for at deltage i denne konkurrence. 😀

Tags: AntivirusKasperskySecuritySoftware