Nokia lancerer de første Dual-SIM-mobiler – Nokia C1 & C2

Nokia er endelig trådt i kapløbet ved at introducere sine første dual-SIM-telefoner til meget lave priser. Begge telefoner i C-serien er lave, men har fantastiske funktioner.

Nokia C1 tilbud dobbelt SIM funktionalitet, hvilket betyder, at brugere kan skifte mellem to SIM-kort ved blot at holde en tast nede. Mobilen kører på en Series 30-grænseflade, den C1-00 leveres med en standby batteritid på op til 6 uger, plads til 500 telefonbogsposter og 250 tekstbeskeder ombord. Den har også nogle praktiske funktioner såsom en lommelygte og FM-radio med et standard 3,5 mm hovedtelefonstik. Måler 15 mm tynd og vejer 73 g (med batteri) og har en fuld farveskærm.

        

Nokia C1 (C1-00) vil være tilgængelig i 3. kvartal 2010 i blå, røde, lysegrå og grønne farver til en pris på 30 Euro før skatter og tilskud.

Nokia C2 er en dobbelt SIM-kort mobil (ikke dobbelt SIM), hvilket betyder, at et håndsæt kan køre to SIM-kort samtidigt. Nokia C2 kan holde begge SIM-kort aktive; hvilket betyder, at opkald og tekstbeskeder kan komme til begge numre, mens telefonen er tændt. Det første SIM-kort på Nokia C2 sidder under batteriet, og det andet er hot-swappable.

Nokia C2 er en Serie 40 enhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester via Nokias Ovi Life Tools, Ovi Mail, folks foretrukne forbruger-e-mail og chatkonti via Nokia Messaging. Bygget med en FM-radio og musikafspiller understøtter telefonen micro-SD-kort på op til 32 GB.

Man kan gemme op til 1.000 poster i telefonbogen, og en standby-tid på op til 16,5 dage. Et VGA-kamera, Bluetooth og GPRS er andre attraktive funktioner.

Nokia C2 kommer til salg i 4. kvartal til en pris på 45 euro før skatter og tilskud. Den vil være tilgængelig i grå, sort, magenta, mørkeblå eller hvid.

Lad os se, hvornår Nokia udvider denne Dual SIM-funktionalitet til avancerede mobiltelefoner.

Tags: MobileNewsNokia