Sådan viser du batteriprocent på iPhone 13 og 13 Pro

På iPhone 8 og tidligere har brugerne mulighed for at aktivere batteriprocenten i statuslinjen. Dette er dog ikke muligt på iPhone X og nyere iPhones med Face ID. Det skyldes, at det brede hak øverst på iPhone-skærmen ikke giver plads nok til at vise batteriprocentikonet.

I mellemtiden kommer iPhone 13-serien med et 20 procent mindre hak, hvilket giver plads nok til at vise det nøjagtige resterende batteri. Desværre, på trods af at den har et mindre hak, viser iPhone 13 stadig ikke batteriprocenten i statuslinjen. Apple kan dog tilføje det som en mulighed i Indstillinger via en fremtidig iOS 15-opdatering.

Mens man ikke kan slå batteriprocenten til i statuslinjen på iPhone 13. Når det er sagt, kan du stadig se den nøjagtige mængde batteri, der er tilbage på din iPhone. Her er forskellige måder, du kan bruge til at kontrollere det resterende batteri på din iPhone 13, 13 mini, 13 Pro eller 13 Pro Max.

Sådan tjekker du batteriprocent på iPhone 13

Brug af kontrolcenter

Du kan bruge kontrolcenteret til at se batteriindikatoren med en strygebevægelse, uanset hvilken skærm eller app du er på.

For at se batteriprocenten,swipe ned fra øverste højre hjørne af din skærm for at åbne kontrolcenteret. Den procentdel af batteri, der er tilbage på din iPhone, vises derefter øverst til højre.

Fordelen ved at bruge denne metode er, at den lader dig kontrollere batteristatus, selv når din iPhone er låst. For at se det resterende batteri på låseskærmen skal du sørge for, at adgang til kontrolcenteret er aktiveret, når enheden er i låst tilstand.

For det, gå til Indstillinger > Face ID og adgangskode. Rul ned til sektionen "Tillad adgang ved låst", og tænd for kontakten ved siden af ​​"Kontrolcenter".

Fra startskærmen

Stryg til højre fra venstre kant af startskærmen eller låseskærmen for at få adgang til Today View på iPhone. Her kan du finde batteri-widgetten med andre apps-widgets.

Måske, hvis batteriwidgetten mangler, så rul ned til bunden af ​​Today View-siden og tryk på "Rediger". Tryk nu på + knappen øverst til venstre skal du søge efter batteri-widgetten og tilføje widgetten.

Spørg Siri

Du kan også finde batteriprocenten på iPhone 13 ved hjælp af Siri, den virtuelle assistent i iOS. Selvom dette ikke er den mest bekvemme måde, får det arbejdet gjort. Du behøver heller ikke at låse din iPhone op eller se skærmen for at tjekke batteristatus ved hjælp af Siri.

For at udløse Siri skal du sige "Hey Siri" eller trykke længe på sideknappen på højre side af iPhone. Brug derefter en af ​​nedenstående stemmekommandoer.

  • Hej Siri, hvor meget batteri er der tilbage?
  • Hvad er min batteriprocent?
  • Hvor meget batteri har jeg tilbage?
  • Batteri tilbage

Siri vil derefter vise status som en tekst og også læse batteristatus op.

Vis batteriprocent på iPhone 13s startskærm

Vil du permanent vise batteriprocent på iPhone 13? I så fald kan du sætte en batteri-widget på din startskærm, så batteriprocenten vises hele tiden.

Følg nedenstående trin for at tilføje en batteriwidget til din iPhone 13-startskærm.

  1. Tryk længe (tryk og hold) et tomt område på din startskærm.
  2. Tryk på + ikon i øverste venstre hjørne.
  3. I sektionen Søgewidgets skal du rulle ned og trykke på Batterier widget.
  4. Vælg widgetstørrelsen - lille, medium eller stor. Tip: Vælg den lille 2×2-widget til iPhone.
  5. Tryk på "Tilføj widget" og tryk på udført.

TIP: Du kan oprette eller redigere en Smart Stack-widget for at kombinere batteriwidgetten med andre widgets.

RELATED: Sådan oplader du din iPhone 13, 13 Pro eller 13 Pro Max

Kontroller batteriniveauet under opladning

iPhone viser opladningsprocenten kort under opladning. Dette sker, uanset om du bruger et lynkabel, Qi-certificeret trådløs oplader eller MagSafe-opladeren.

For at kontrollere iPhone 13-batteriniveauet under opladning skal du blot trykke på skærmen, når enheden er låst.

Flere iPhone 13 tips:

  • Sådan genstarter og slukker du iPhone 13 og 13 Pro
  • Sådan tvinges du til at lukke en app på iPhone 13
  • Tilføj en lommelygtegenvej på iPhone 13-startskærmen
  • Sådan tilføjer du skærmoptagelse til Control Center på iPhone 13
Tags: iOS 15iPhone 13iPhone 13 ProTipswidgets