Ofte stillede spørgsmål: Kan jeg fjerne apps fra appbiblioteket i iOS 14?

For alle dem af jer, der har trang og længes efter at have muligheder for at "godt organisere" dine apps på iPhone, er App-biblioteket her. Du kan bede dine Android homies om at tage en pause for en årsag til at trolde dig ud af klippen.

For de uindviede taler vi om en af ​​de fedeste ting, som iOS 14 har at byde på – App-biblioteket. Vi vil ikke kede dig med en forklaring, snarere gå direkte ind i det, og liste de fleste af de spørgsmål, du måtte have eller får på rejsen med at bruge denne funktion. Mens vi er i gang, vil vi også give nogle nyttige tips! Så lad os komme lige ind i det.

iOS 14-appbibliotek: Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke slette apps i iOS 14 på iPhone?

OPDATERING (19. januar): Hvis der ikke er nogen slet-indstilling i appbiblioteket eller startskærmen på din iPhone, der kører iOS 14.3.

Gå derefter til Indstillinger > Skærmtid > Indholds- og privatlivsbegrænsninger > iTunes & App Store-køb. Tryk på "Sletning af apps" og vælg "Tillad". Du vil nu være i stand til at slette apps normalt.

Hvor kan jeg finde iOS 14s appbibliotek?

Fra din startside skal du fortsætte med at stryge til højre, indtil du er færdig med alle de mange hjemmesider, du måtte have. Du støder til sidst ind på en side, der har alle apps kategoriseret og arrangeret i mapper. Dette er det. Her vil du se "App Library" skrevet øverst i søgefeltet.

Sådan fjerner du App Library i iOS 14

App Library, der ligner app-skuffen på Android, er en interessant tilføjelse i iOS 14. Men hvis du tilfældigvis ikke kan lide denne nye funktion, så er der ikke meget, du kan gøre ved det. Årsagen er, at Apple ikke har inkluderet nok indstillinger til at finjustere eller tilpasse appbiblioteket efter brugerens præference.

Derfor, hvis du leder efter en måde at slukke eller deaktivere App Library i iOS 14, så er det ikke muligt. Det er der altid, og du kan ikke slippe af med App Library, hvis det generer dig.

Vi håber, at Apple tilføjer en mulighed for at slukke for appbiblioteket i fremtidige iOS-opdateringer.

Sådan skjuler du apps fra App Library i iOS 14

Leder du efter at skjule dating-apps som Tinder fra App-biblioteket?

Desværre giver iOS 14 ingen mulighed for at skjule eller fjerne apps fra appbiblioteket. Så mens du kan fjerne appens ikon fra startskærmen, er appen altid tilgængelig fra appbiblioteket. Når det er sagt, er appen muligvis ikke altid synlig i appbiblioteket afhængigt af dit brug.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du Widgetsmith til at tilpasse din iPhone-startskærm

Sådan sletter du apps fra App Library i iOS 14

Selvom du ikke kan fjerne apps fra appbiblioteket, kan du slette eller afinstallere apps fra selve appbiblioteket. Der er to måder at gøre det på.

  1. Gå til App-biblioteket og åbn en bestemt gruppe. Tryk nu længe på appikonet, som du vil slette. Vælg "Slet app", og tryk derefter på Slet for at bekræfte. Dette vil permanent slette den pågældende app fra din iPhone eller iPad.
  2. Hvis du har mange apps installeret, kan det være svært at finde en bestemt app i de forskellige app-grupper. I dette tilfælde skal du blot stryge ned på appbibliotekssiden, og en app-søgelinje vil dukke op med alle dine apps i alfabetisk rækkefølge. Søg efter den app, du leder efter. For at slette en app skal du trykke længe på appens ikon (til stede i venstre side) og trykke på "Slet app".

RELATEREDE: Sådan sletter du apps, der ikke er på startskærmen i iOS 14 på iPhone

Sådan redigeres eller omarrangeres appbiblioteket

Vil du manuelt oprette appgrupper i appbiblioteket? Nej, det kan du ikke, da de oprettes automatisk baseret på iOS's intelligenskategorisering.

Appbiblioteket foreslår automatisk, hvilke apps du måske vil bruge baseret på din brug i feltet "Forslag". Og alle dine nyligt brugte apps er grupperet i gruppen "For nylig tilføjet". Begge disse vises øverst i App-biblioteket og er nyttige.

Sådan gør du App Library til din startskærm

Hvis du vil indstille iOS 14's App Library som din startskærm, er det ikke muligt. En startskærm med et væld af apps eller endda en sort startskærm (med kun docken) vil altid være der sammen med appbiblioteket.

Sådan ændrer du din startskærm på iOS 14

Hvis dine apps er spredt over flere skærme, kan du skjule startskærmens app-sider i iOS 14 for et renere udseende. Følg nedenstående trin for at skjule yderligere sider med apps i iOS 14.

  1. Tryk længe på et tomt område på startskærmen eller en app-side.
  2. Når jiggle-tilstanden er aktiv, skal du trykke på sideprikkerikonet, der vises lige over app-dockingstationen.
  3. Fjern markeringen i alle app-sider, som du vil skjule. Bemærk: Du skal vælge mindst én side, der skal være din startskærm.
  4. Tryk på knappen "Udført" i øverste højre hjørne. Tryk på Udført igen.

TIP: At have færre startskærmssider gør det nemmere at få adgang til appbiblioteket.

Det er det. Bare følg ovenstående trin for at vise app-sider, som du tidligere gemte, igen.

Sådan tilføjer du apps tilbage til din startskærm i iOS 14

Hvis du ved et uheld har flyttet en app til App Library, kan den ikke tilgås fra startskærmen. For at tilføje fjernede apps tilbage til startskærmen skal du gå til App Library og se efter den app, du vil tilføje tilbage. Hvis du ikke kan finde den pågældende app i app-mapper, så søg efter appen i appbiblioteket.

For at flytte apps fra appbiblioteket til en af ​​startsiderne skal du trykke på og holde et tomt felt i appbiblioteket nede, indtil du ser jiggle-tilstanden. Tryk derefter på appen, og træk den til en af ​​dine startskærme. Tryk på "Udført" efter at have flyttet apps.

Alternativ vej – Søg efter en app i appbiblioteket. Tryk derefter længe på appens ikon og vælg "Tilføj til startskærm".

Håber du fandt denne artikel praktisk. Skriv dine kommentarer nedenfor, hvis du har nogen.

RELATEREDE: Sådan tilføjer du alle apps til startskærmen på én gang fra appbiblioteket

Tags: AppsFAQiOS 14iPadiPhone