Få 1 års gratis licens til Kaspersky Anti-Virus 2013

Kaspersky er vores førstevalg, når det kommer til sikkerhedsapplikationer som Kaspersky Antivirus og Kaspersky Internet Security suite, fordi de er de bedste i klassen. Dette kan bestemt være grunden til, at vi næsten ikke ser nogen kampagnetilbud relateret til Kaspersky-produkter. Heldigvis kører en sådan fantastisk kampagne i øjeblikket, som nemt kan tilbyde dig 1 års ægte licens til Kaspersky Antivirus 2013 gratis.

Kampagnen er dog kun tilgængelig for brugere af Asus ROG (Republikken af ​​spillere) Bundkort. Måske, hvis du vælger at installere KAV promo-opsætningen på et system med Non ASUS ROG bundkort, vil opsætningen mislykkes med en fejlmeddelelse. Men Kudos til Raymond.cc, som har opdaget et fantastisk trick, der lader alle benytte dette tilbud på en Windows-pc, og det også uden at anvende nogen cracks eller ulovlig nøgle. Processen er ikke så teknisk, den involverer bare lidt ekstraktion og oprettelse af nogle mapper. Efter at have fulgt alt som nævnt, kan du blot nyde gratis 365 dages licens af KAV 2013. 🙂

Brugere, der ikke har et Asus ROG bundkort, tjek trin-for-trin instruktioner for aktivering af Kaspersky Anti-Virus 2013 ROG med gratis 1 års licens på ALLE Windows-systemer. (Kilde: Raymond.cc)

~ Vi har prøvet tricket beskrevet på linket blog, og det fungerede som en charme. Skynd dig og benyt dette tilbud, før Kaspersky får besked og blokerer denne kampagne.

Tags: AntivirusKasperskySecuritySoftwareTricksWindows 8