Sådan skjuler du hakket på Android-telefoner uden rod

Vi kan klart betegne 2018 som “Året i hakket” fordi det ser ud til at være umuligt for enhver Android-smartphone-producent at komme væk uden hakket. Vi er i første kvartal, og der er allerede et dusin telefoner fra forskellige mærker med et iPhone X-lignende hak. Skærmhakket på alle Android-smartphones er dog relativt lille i dimensionerne. Android OEM'er som Asus, Huawei, OPPO, Vivo har allerede udgivet telefoner med et hak, og det er nu bekræftet, at OnePlus 6 også vil være med på notch-vognen.

Heldigvis har Samsung og Xiaomi formået at sikre deres flagskibe fra notch-trenden med henholdsvis Galaxy S9 og Mi Mix 2S. Måske kan de, der planlægger at købe en Android-telefon (udgivet i 2018), være uheldige at se en uden et hak. Hvis du er en person, der elsker en bestemt enhed, men hader den bare på grund af det grimme udseende eller distraherende hak, så er der en app til at lette din bekymring.

En gratis app"Nacho Notch—Notch Hider“, udviklet af XDA Forum moderatorZacharee 1 tilbyder en 1-klik måde at skjule hakket på. Appen fungerer ved blot at ændre statuslinjeområdet til den sorte farve, når enheden er i portrættilstand. Dette begraver hakket i den helt sorte statuslinje, og dine notifikationsikoner såsom ur og batteri er synlige øverst. Appen genkender også dynamisk højden af ​​telefonens statuslinje, så du behøver ikke bekymre dig om ujævne højder eller nogen manuel justering. De, der undrer sig, bliver den sorte overlejring automatisk skjult, når du skifter enheden til liggende retning. Det fungerer uden root, hvis du er skeptisk.

For at skjule hakket med Notch Hider skal du installere appen fra Google Play. Efter installationen finder du ikke appen på din startskærm eller appskuffe, fordi den fungerer som en hurtig indstillingsflise. For at bruge det skal du bare redigere din hurtige indstillingsmenu og tilføje "Skjul hak"-flisen. Du kan nu hurtigt slå det til eller fra med et enkelt tryk for at skjule eller vise hakket. Sørg for, at appen har lov til at "tegne over andre apps" for at få den til at fungere. Denne indstilling er dog aktiveret som standard, forudsat at appen er installeret fra Play Butik.

Du kan bruge appen, selvom din enhed ikke har et hak, men du vil have en sort statuslinje i stedet for en gennemsigtig. Appen gentager tilsyneladende den funktion, der bekræftes at være indbygget på Huawei P20.

Prøv det og del dine tanker!

Få Nacho Notch @ Google Play

Via: XDA | Billedkredit: Ben Geskin

Tags: AndroidAppsiPhone XOnePlus 6Tips