Sådan ændres skrifttypestilen på Realme-telefoner uden at roote

Realme-telefoner, der kører ColorOS, tilbyder et væld af tilpasningsfunktioner og undgår dermed behovet for at bruge de fleste tredjepartsapps. Men i modsætning til Samsung er der ingen mulighed for at ændre skrifttypen på Realme-enheder inklusive Realme XT, Realme 5 Pro og Realme 3. Ved at skifte til en brugerdefineret skrifttype efter eget valg, kan du ændre udseendet og fornemmelsen af ​​din smartphone markant.

Bare rolig, der er en løsning for at ændre systemskrifttypen på Realme-telefoner, og det også uden at roote enheden. Følg blot nedenstående trin for at få det til at fungere på din Realme-smartphone.

Trin til at installere brugerdefinerede skrifttyper på Realme

  1. Installer zFont (Custom Font Installer app) fra Google Play.
  2. Åbn zFont og tryk på "Tillad", når den beder om lageradgang.
  3. Stryg til venstre for at se fanen "Cool". Du kan nu se alle de skrifttyper, der er angivet i appen.
  4. Tryk på en skrifttype, du kan lide, og vælg "Download".
  5. Tryk på knappen "Indstil", vælg "Oppo & Realme", ​​og vælg derefter "Ny Oppo".
  6. Tryk på Ok for at installere den valgte skrifttype på din telefon. Tryk derefter på Indstillinger og aktiver skift ved siden af ​​"Tillad apps fra denne kilde".
  7. Gå nu tilbage én gang og tryk på "Installer". Skrifttypen vil nu blive installeret, men den vil ikke blive anvendt endnu.

TIP: Du kan også installere dine foretrukne TTF-skrifttyper, som ikke er tilgængelige på zFont. For at gøre det skal du downloade skrifttyperne i .ttf-format og flytte dem til zFont > Fonts-biblioteket på din telefons lager. Gå derefter til zFont og stryg mod sektionen "Local" yderst til højre. Tryk nu på og installer skrifttypen ved at følge de ovennævnte trin.

Få kilder til at få gratis skrifttyper er Cufon Fonts, Fontsly og Google Fonts.

Sådan anvender du en installeret skrifttype

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Naviger til "Sprog og region", og indstil regionen til "Myanmar".
  3. Gå nu til "Display & Brightness" og aktiver "Support Dai characters" muligheden.
  4. Det er det! Den seneste skrifttype, du har installeret, vil blive anvendt i hele systemet.

Bemærk: Indstillingen "Support dai characters" vil kun være synlig, når du har installeret en skrifttype. Du skal også deaktivere og genaktivere denne indstilling (hvis allerede slået til) efter installation af en ny skrifttype, og for at ændringerne træder i kraft.

Derudover, hvis du ser en anden tidszone efter at have valgt Myanmar som din region, skal du blot deaktivere indstillingen "Indstil automatisk dato og tid" og manuelt vælge din foretrukne tidszone. Du kan finde denne særlige mulighed under Indstillinger > Yderligere indstillinger > Dato og tid.

Hvis du vil vende tilbage til den originale systemskrifttype, skal du blot slå kontakten fra for "Support dai-tegn".

Alternativ metode

Der er også en forholdsvis nem og hurtig måde at installere brugerdefinerede skrifttyper på. For at dette skal virke, skal du bruge APK-filen med den bestemte skrifttype, du vil installere. Efter sideindlæsning af skrifttypens APK skal du blot følge ovenstående trin for at anvende skrifttypen. Her er et par kvalitetsskrifttyper (link), som du kan installere direkte på din enhed.

Kilde: XDA Developers Forum

Tags: Android ColorOSFontsTips